top of page

Assol 1

Assol is een zachtaardig en ongelooflijk aandoenlijk wezen. Een klein musje.

Assol wacht op haar geluk!

De kleine baby was niet gewenst vanaf de geboorte. De eigenaars van haar moeder, mogelijk een rashond, wilden niet dat ze geboren werd. Assol en haar 2 broers, 4 maanden oud, werden uit een auto gegooid op een kleine binnenplaats in de buitenwijken van Moskou. De kleintjes, in angst en wanhoop, proppen zich onder een andere auto en het lijkt erop dat ze voorbestemd zijn om te sterven. Maar de hondachtige God gaf geen aanstoot aan zijn bewakers. Assol en haar broertje Ramses werden gevonden door een vrouw, en een ander broertje werd gevonden door een ander en gehouden door een andere vrouw.

Assol en Ramses werden naar het reddingsteam gebracht. Zij brachten hen onmiddellijk naar de kliniek, waar zij een aantal tests ondergingen (de baby's waren absoluut gezond), werden gewassen, behandeld en ingeënt. Nu zijn Assol en Ramses veilig en gezond, ze wonen in het opvangtehuis, ze hebben een warm bed, goed te eten en aardige mensen zorgen voor hen.
De baby's lijken erg op elkaar, Assol heeft een verzilverde laars aan haar linker voorpoot, en Ramses heeft er een aan haar rechter.

Assol is een zachtaardig en ongelooflijk aandoenlijk wezen. Een klein musje. Assol is nog steeds in verwarring en verstopt zich achter haar broer, bang dat iemand haar pijn zal doen. Maar in de kleine schuilt zoveel hoop en geloof dat haar angst als een sneeuwvlokje smelt van de tedere handen die haar van de dood hebben gered. De baby houdt van spelen, geeuwt grappig en rekt zich uit na het slapen. Een echte kleine prinses.

Er is geen enkele twijfel dat dit kleine meisje door God gekust is! Zij overleefde, zelfs toen zij dood gewild was, om haar toekomstige familie geluk en hoop te geven op een stralende, vreugdevolle toekomst samen! Word de hele wereld voor haar en zij zal haar hart voor jou openen!

Geschatte geboortedatum - december 2020.
Niet gesteriliseerd.
De schofthoogte 40-45cm, zal ongeveer 55-60cm worden.
Gevaccineerd, gezond, gechipt.
Leren lopen aan de leiband.
Klaar voor thuis leven.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/assol

bottom of page