top of page

Asya

Asya is een langbenige, fragiele en gracieuze chocoladekleurige schoonheid met ronde, olijfkleurige ogen. Asya is heel mooi en als je naar haar kijkt, geloof je eerder dat ze een hond van een exotisch ras is dan dat ze een straathond is.

Asya, 10-11 maanden, 12kg, 45cm. Asya is een langbenige, fragiele en gracieuze chocoladekleurige schoonheid met ronde, olijfkleurige ogen. Asya is heel mooi en als je naar haar kijkt, geloof je eerder dat ze een hond van een exotisch ras is dan dat ze een straathond is.

Asya werd klein en zeer mager aangetroffen op straat in Simferopol, Rusland, en zij liep op alle voorbijgangers af, wilde geaaid en gevoed worden. Asya bevindt zich nu in een opvangtehuis in Moskou.

Asya is een zeer gevoelig, teder en aanhankelijk wezen, vriendelijk en aanhankelijk, houdt van knuffelen en spelen, kan goed overweg met andere dieren en mensen, is geweldig met kinderen maar heeft geen constante aandacht nodig, als je druk bent zal ze rustig aan de kant gaan liggen. Ze heeft gewoon een benijdenswaardige eetlust, eet werkelijk alles zonder overdrijven, u zult geen problemen hebben met de keuze van het voedsel, ze zal alles eten wat u haar aanbiedt. Getraind om te lopen, loopt en beheerst goed aan de lijn en speelt graag met andere honden op de speelplaats.

Geschikt voor elk gezin als eerste of tweede hond. Asya is geweldig met katten!

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/asya

bottom of page