top of page

Athena 1

Athena is een aanhankelijk en rustig meisje. Tijdens het wandelen rent ze eerst om te knuffelen en dan om haar puppy behoefte te doen.

Wij stellen voor: Athena
Athena kwam met haar moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het asiel. Ze werden gevonden op een landweggetje in de buurt van het dorp - de hond beschermde een doos met 10 baby's erin en liet niemand in hun buurt komen. Het had de hele nacht gesneeuwd, de puppies waren nat en bevroren. De moeder slaagde erin ze te voeden, maar moest een pelsjager bellen om de pups weg te halen. Zo zijn ze in het asiel terecht gekomen. De pups werden in sectoren verdeeld en Athena leeft nu in hetzelfde verblijf met haar broers en zussen.
Athena is een aanhankelijk en rustig meisje. Tijdens het wandelen rent ze eerst om te knuffelen en dan om haar puppy behoefte te doen. En dat zijn er heel wat - ze moet zien wie van de volwassenen op het naburige wandelpad rent, alle emmers controleren op lekkernijen, terugkomen voor knuffels en zeker spelen met haar broertjes en zusjes. En hun deel van de aandacht weer krijgen. Een warme vacht beschermt Athena tegen de kou, en haar korte pootjes brengen haar snel van A naar B. Ze rent rond op de hondenuitlaatplaats als een harige bal, maar het meest van al houdt ze van wandelingen aan de leiband in de sneeuwwegen van het asiel - Athena huppelt door de sneeuw en probeert haar neus in elk hoekje en gaatje te steken.
Athena is nog nooit voorgesteld aan volwassen honden en is tot nu toe op haar hoede voor ze geweest. Ze is een goed meisje en een geweldige hond om vast te houden. Athena is een prachtig soulvol meisje, haar kleine hart is vol liefde en vertrouwen. Deze leeftijd is de beste tijd om deze puppy een thuis en een echte familie te geven.

Een meisje, gevaccineerd, gezond, gecastreerd
Schofthoogte 42cm.
Geboortedatum september 2021
In het asiel sinds december 2021
Chip 643094100698765
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/athena-1

bottom of page