top of page

BASCO

Als u droomt van een grote, rustige hond die uw trouwe metgezel zal worden, aarzel dan niet en kies Basco.Sierlijke, elegante, dungebouwde reu, bijna 4 jaar (06/01/2018), 69 cm en 26 kg.
Basco is een zeer zachtaardige en rustige hond. Hij is vriendelijk tegen iedereen: vreemden, kinderen, andere honden en katten. (woont momenteel bij een pleeggezin met 2 kinderen, nog een hond en 3 katten!)
Hij is geen spring-in-'t-veld, geen wilde speelkameraad, maar eerder een rustige gezelschapshond. Hij wandelt graag in de natuur, laat zich graag aaien zonder opdringerig te zijn en ligt binnen graag rustig in zijn mand. Je kunt hem ook makkelijk meenemen in de auto (al na 3 dagen sprong hij er zelf in). Hij kan prima alleen zijn, blaft niet en is al zindelijk. In één woord een zeer prettig gezelschap!
Bij het wandelen, loopt hij heel licht aan de lijn en vraagt ​​regelmatig om bevestiging, dan kijkt hij je echt aan, kijkt je in de ogen, alsof hij steun en goedkeuring zoekt. Harde geluiden of plotselinge bewegingen doen hem opschrikken, dan leunt hij echt tegen je aan op zoek naar steun.
Omdat hij asielhond is, is hij momenteel nog bang voor alles wat nieuw is (rijden van vrachtwagens, auto's, bruggen, ...), maar als je als baasje gewoon rustig en zelfverzekerd doorloopt, zal hij je gewoon volgen, hij is geen hond, die dan helemaal afremt. Het opvanggezin is momenteel met hem bezig en we hebben deze week al samen de stad bezocht. Toch is het ideaal voor hem om te wonen in een vrij rustige omgeving.
Basco is te bezoeken in België! (5555 Graide - Namen). Als je van ver komt, kun je zelfs een toeristisch weekend in de Ardennen regelen. Graide ligt vlakbij Bouillon, waar het oudste kasteel van België staat en vele gezellige restaurantjes zijn. Dus je kan er een weekend van maken, hem een paar keer komen zien en met hem gaan wandelen, en wie weet kom je terug met een trouwe metgezel voor het leven!
deM

bottom of page