top of page

Baks

Hij is een zeer aanhankelijke hond, hij houdt van mensen, hij zit aan de voeten van iedereen die langskomt om hem te bezoeken.

Om onbekende redenen was baby Bax 2,5 maand oud op een straat in Moskou, alleen in een grote stad die niet hondvriendelijk was, hij liep achter mensen aan maar niemand schonk aandacht aan hem, hij had honger en begreep niet waar hij was. Hij was schoon, goed doorvoed en mega-sociaal. Hij kon niet verdwalen, hij zal de mensen niet verlaten. Een zoektocht naar de eigenaars heeft niets opgeleverd. Vrijwilligers haalden de jongen van de straat en zijn nieuwe leven begon in een tijdelijk tehuis.

Hij woont in een omgeving met volwassen honden, dus hij weet hoe hij met andere honden om moet gaan en heeft geleerd met iedereen overweg te kunnen. Hij is een zeer aanhankelijke hond, hij houdt van mensen, hij zit aan de voeten van iedereen die langskomt om hem te bezoeken. Hij is zeer mesgericht en wil gasten niet laten gaan. Hij beheerst de leiband, maar de netheid van toilet zaken nog moeten nog leren.
Hij zal groeien tot de grootte van een herdershond. Onverschillig voor katten.

Leeftijd 4,5 maand, 36 cm schofthoogte. Gevaccineerd. Uitwendig gezond.

De groei op de schoft nu - ongeveer 45 cm, zal groeien niet meer dan 60 cm op de schoft
gewicht nu ongeveer 10 kg
Geboortedatum 10.03. 2021

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/baks

bottom of page