top of page

Baloe

Over mezelf: niet groot 55 sm, weeg ongeveer 18 kg, in goede vorm, zeer sociaal en speels, ik hou van mijn soortgenoten om katten absoluut onverschillig. Zal een goede vriend en perfecte metgezel zijn.

Hallo, mijn naam is Shurik! Ik kom zeer binnenkort naar België en ik kijk ernaar uit om mijn familie te zien!
Bijna twee jaar geleden, belandden mijn broer en ik in een weeshuis. Ik werd achtergelaten in een doos in een flatgebouw in Moskou. Ik heb bijna 2 jaar in het asiel gezeten en ik zou heel graag een echt thuis vinden met liefhebbende "ouders". Over mezelf: niet groot 55 sm, weeg ongeveer 18 kg, in goede vorm, zeer sociaal en speels, ik hou van mijn soortgenoten om katten absoluut onverschillig. Zal een goede vriend en perfecte metgezel zijn. Ik hoop dat ik eindelijk geluk zal hebben en dat ik iemand gelukkig kan maken. Ik ben nog jong, heb alle slechte dingen vergeten en wil al mijn liefde aan de mens geven. Ik heb een beetje overgewicht zeggen ze, maar met een actief leven zou ik graag afvallen. Gaan wij samen wandelen?
Iedereen zegt dat ik het perfecte karakter heb, en ik weet het zelf, en hoop dat ik het aan mijn familie straks kan tonen!
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/shurik-2

Baloe is een vrolijke en altijd goedgezinde hond.

bottom of page