top of page

Bonja

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Laten we een wonder doen en word de beste gezin ter wereld voor ons kleine meisje.

Zelfs toen Bonya een puppy was, was ze de zwakste en kleinste van het nest. Je had haar moeten zien, als ze bedroefd zeurt terwijl ze zich probeert te verstoppen in je kleren, op zoek naar onderdak en liefde. Het arme kleine kindje klampte zich zo stevig mogelijk aan het leven vast. En het lot lachte haar toe. Eerst werd Bonja van de dood gered, daarna bood het haar onderdak in het asiel, hoe arm ook, wat eten, wandelingen - zeldzaam, maar zo verlangend - en de vrijwilligers die met heel hun hart van haar houden. Zij hebben zo goed mogelijk voor het meisje en haar kleine gezin (een zus en twee broers) gezorgd.

Wij willen zo graag dat deze goede dingen blijven gebeuren met de kleine pup, we willen van haar verhaal een sprookje maken met een happy end. Wij hebben toch gelijk?

En zoals in een sprookje word onze Bonita getoverd van een lelijk eendje in een mooie zwaan; we zijn zo verheugd om deze veranderingen te zien.

Bonja is een teer en teder meisje, meer een kat dan een puppy. Ze is klein, zacht en donzig. Ze geniet van alles wat goed en helder is in haar leven als kind dat ze is. Ze kwispelt altijd zo vriendelijk en vrolijk met haar staart, ze vindt het zo leuk om met de andere honden te spelen. Ze kijkt je aan met haar wijze kleine ogen alsof ze je vraagt waarom ze nog hier is en niet thuis ...

Laten we een wonder doen en word de beste gezin ter wereld voor ons kleine meisje.
Chip nr. 643094100534719

Geboren: 15.09.2017

De hond woont sinds 14 januari 2018 in het asiel.
Schoft Hoogte: 45 cm (korte pootjes).

Gevaccineerd, gesteriliseerd, behandeld tegen parasieten.

Leiband getraind.

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/bonja-op-zoek-naar-geluk-1

bottom of page