top of page

Bruce

Bruce is een zeer intelligente, denkende hond. We hopen dat hij opgemerkt en bemind zal worden door iemand die een trouwe en betrouwbare vriend nodig heeft.

Wij stellen voor - Bruce
hier is zijn verhaal:
De eerste keer dat ik Bruce zag was tijdens een wandeling in het bospark. Hij was een schattige, spontane tienerpup, die op alle honden en hun baasjes afliep, kwispelde met zijn staart en oogcontact maakte. Hij zou hen de hele wandeling vergezellen en dan weglopen met gebogen hoofd. Het bleek dat zijn eigenaar gestorven was, en het kereltje had de plaats gevonden waar de eigenaar werkte en wachtte daar trouw op hem. De arbeiders hadden medelijden met hem, joegen hem niet weg, maar niemand kon hem mee nemen. Praktisch, overleefde hij op straat. Mijn vriend en ik besloten hem te helpen. Maar hij was ineens vermist! Blijkt dat Bruce gevangen was en kwam in het asiel terecht. We hebben een paar dagen naar hem gezocht. Toen we op bezoek kwamen, was hij erg depressief, bang. Diezelfde dag brachten we hem naar een foster gezin.
We hopen dat hij opgemerkt en bemind zal worden door iemand die een trouwe en betrouwbare vriend nodig heeft.
Bruce is een zeer intelligente, denkende hond.

60 cm 34 kg een evenwichtige jonge hond, mensgericht, geen agressie tegen katten, ervaring in omgeving met kinderen, met reu s kan verschillend zijn.
Loopt goed een de lijn, zonder leiband komt op afroep.
Is meer gewend aan rustige omgeving.

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/brusje

bottom of page