Casper

Er zijn honden die de zin van het leven in één persoon zien. Ze hebben niemand anders nodig, ze zijn graag alleen met hun baasje.

Er zijn honden die de zin van het leven in één persoon zien. Ze hebben niemand anders nodig, ze zijn graag alleen met hun baasje. Deze honden kiezen een metgezel eens en voor het leven, ze zijn altijd in de buurt, ze dringen zich niet op en veranderen niet van mening, hun zorg en aandacht is bijna niet tastbaar, maar als een aureool omringen ze de persoon van wie ze houden. Het is met zo'n hond die ik wil dat je ontmoet, zijn naam is Casper. Iedereen die ten minste één keer met hem heeft gecommuniceerd, wordt eindeloos verliefd op hem. Zelfs als je in een slechte bui bent, zal hij je doen glimlachen!
Casper is een verrassend zachtaardige en vriendelijke hond, die graag bij mensen is, goed oplet en samen deelneemt aan interessante activiteiten. Zijn ogen zijn altijd alert en nieuwsgierig, volgen elke beweging, woord en intonatie. Hij is als een goede student, hij leert nieuwe dingen met interesse.
Hij heeft een ongewoon uiterlijk - een expressief gezicht, donkere, pluizige jukbeenderen, een bontjas, waardoor hij op een babybeer lijkt. Hij is een onopvallende hond en staat desondanks altijd klaar om geaaid te worden, houdt ervan om geaaid te worden en bovenal is hij graag bij mensen in de buurt. Hij loopt goed aan de lijn en is vriendelijk voor alle honden: hij komt als eerste naar voren en maakt dapper kennis, kwispelend met zijn staart. Casper is een heerlijk huisdier, speelkameraad voor kinderen en een trouwe vriend voor volwassenen. Klaar om lange wandelingen te maken met zijn eigenaar, en zou een uitstekende reisgenoot zijn.
59 cm hoog. Gewicht 29 kg. Hij is in goede gezondheid, gevaccineerd en gecastreerd.
Chip 643094100691228.
Casper is de laatste uit de nest van puppy's: zijn zusjes Meggy en Muse, alsook broers King en Beethoven zijn geadopteerd en leven sinds deze zomer in België. Nu is de beurt aan Kasper.
Geboortedatum: augustus 2020
NM