top of page

Chris

Hij heeft een uitstekend temperament: rustig, kalm, aanhankelijk, maar ook slim en geduldig. Hij zal passen in het gezin met kinderen en andere dieren.

Wij stellen voor: Chris is een bescheiden en rustig ventje, maar als je hem goed bekijkt, word je meteen verliefd op hem! Chris begint, net als zijn broer Ron en Garry, mensen te leren kennen, hij eet zijn eten van een lepel en, hoewel hij nog steeds verlegen is tijdens het uitlaten, speelt hij heel goed met andere honden, hij laat zich aaien en hij is heel blij om met mensen te praten. Een beetje liefde, een beetje genegenheid, een beetje aandacht en Chris zal de beste en trouwste vriend ooit worden!

Hij zal een middelgrote jongen zijn met een krullende, zachte vacht en een zeer ongewone vachtkleur. Hij heeft een uitstekend temperament: rustig, kalm, aanhankelijk, maar ook slim en geduldig. Hij zal passen in het gezin met kinderen en andere dieren. Zeer binnenkort leren aan de leiband lopen en zal een ideale kandidaat zijn voor de bank in een warm appartement met de eigenaar:).
Zijn tweelingsbroer Garry en broer Ron zijn reeds geadopteerd en leven in België!

Reu. Grote in de schoft 50 cm.
Geboortedatum (volgens het asiel) - 3 mei 2020
Datum in asiel - juli 2020
Gevaccineerd en gecastreerd.
Chip 643094100732785

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/chris

bottom of page