top of page

Chuk

Hij is een jonge, atletische, ambitieuze kerel, met leiderschapskwaliteiten. Tegelijkertijd is hij zeer aanhankelijk en vriendelijk voor mensen.

Wij stellen voor CHUK! 62 cm en 25 kg
Chuk, toen hij een puppy was, werd gevonden op de weg bij de luchthaven in Moskou. Een onvriendelijke hand had hem op een drukke weg afgezet, waardoor het kleintje geen kans had om te overleven. De jongen was, ondanks zijn jonge leeftijd, een zeer trouwe en loyale vriend. Chuk zat op de stoep en keek met al zijn kinderlijke, droevige ogen, vervuld van verdriet, naar alle passerende auto's en geloofde dat die hem terug naar huis zouden brengen. Door een onbekende kracht leefde hij nog, na twee dagen aan de drukke weg te hebben gezeten. Hij wilde zijn plek niet verlaten. Dankzij bezorgde mensen en vrijwilligers, werd hij gered. Nu is hij een jonge, atletische, ambitieuze kerel, met leiderschapskwaliteiten. Tegelijkertijd is hij zeer aanhankelijk en vriendelijk voor mensen. Gemakkelijk te trainen, maar de voorkeur voor gehoorzaamheid gaat uit naar mannen met een sterk karakter. Chuk een geweldige vriend en een geweldige metgezel. Chuk kan goed opschieten met teefjes, maar is jaloers op zijn op sommige reus. Katten, naar de mening van Chuk, zijn zijn aandacht niet waard. Hij is dol op complimentjes en wordt graag geaaid. Altijd dankbaar aan mensen voor aandacht. Hij staat graag in de schijnwerpers.
Ideaal voor een jong, atletisch gezin van mensen die ervaring hebben met honden met leiderschapskwaliteiten. Wachtend op een liefhebbend en zorgzaam baasje.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/chuk

bottom of page