top of page

Dushi

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
De kat is geweldig. Wie droomt van een aanhankelijke, vriendelijke, pluchen kat die de beste vriend zal worden - dit is een kat voor jou!

Boy Dushi is een aanhankelijk mooie geweldige kat! Dushi verheugt zich op uw aandacht!
Lief kind, hij is nog geen jaar oud, heel jong. Zijn tests zijn goed - virussen zijn negatief, gecastreerd en gevaccineerd, gewend aan kattenbak. Mensen in asiel vinden dat hij er te gewoon uitziet en daarom wil niemand hem in hun gezin opnemen, maar is dat zo? Hij is echt een knappe jongen, maar zijn familie is nog niet gevonden.

Dushi is een hele grote kat. Hij wil overal rennen, spelen, klimmen, alles verkennen, maar in plaats daarvan - zit hij in een kooi in en heeft een zeldzame kans om te lopen. Houd er rekening mee dat Dushi echt een grote en jonge kat is, dus zijn activiteitsniveau kan hoog zijn. Dat, in combinatie met de grootte van de kat, kan resulteren in "een olifant in een porseleinkast". Maar dit is tijdelijk, naarmate hij ouder wordt, wordt hij natuurlijk rustiger.

Dushi is een zeer aanhankelijke kat, hij vindt het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden, hij gaat graag op schoot zitten, liggen, knuffelen - dit is allemaal zijn zwakte.

De jongen is bang voor luide gesprekken, roept. Daarom is een gezin met kinderen niet geschikt voor hem. Ze hebben hem waarschijnlijk pijn gedaan en bang gemaakt toen hij klein was. Van nature is hij nog een kind en begrijpt hij de woorden "je mag niet en ga weg" niet zo goed. Daarom heb je geduld met hem nodig. Als je tegen hem schreeuwt, wordt hij bang, in zichzelf teruggetrokken. Er waren waarschijnlijk heel slechte momenten in zijn leven.

Met andere katten in het asiel gaat hij naar iedereen om kennis te maken, hij is heel open, maar vaak zijn katten niet vriendelijk tegen hem.

Dus als je hem meeneemt, dan naar aardige en lieve, niet-conflicterende kat of kan hij de enige in de familie zijn. Hij zal zichzelf niet kunnen verdedigen. Hij is zo, heel zacht.

De kat is geweldig. Wie droomt van een aanhankelijke, vriendelijke, pluchen kat die de beste vriend zal worden - dit is een kat voor jou!


Info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/dushi

bottom of page