Elinka♥ ~ 10kg ~ 40cm

Elinka♥

Hallo, ik ben Elinka. Laat me je mijn verhaal vertellen.
Ik was op straat, het was donker en koud. Ik had honger, ik was moe, en mijn pootje deed pijn..
Maar ik had geluk! De vrijwilligers hebben me van de straat gered en voor me gezorgd. Ik werd in een kleine asiel geplaatst, bij de mensen van de boerrderij, waar ik aan een ketting woon. Het is beter dan de straat, ..maar ik droom..., ik droom van mijn enige familie en huis. En ik houd van mensen! :) Ik ben altijd zo blij als vrijwilligers bij mij op bezoek komen!
En mijn ogen worden weer verdrietig als ze gaan..Ik wil niet in het asiel aan de ketting leven..Ik wil thuis zijn! Ik will lopen, spellen, knuffels geven..Zul je mijn mama of papa zijn?
Ik ben klein tot middelgroot, ongeveer 10kg, tot 40cm, gesteriliseerd, gevaccineerd, gezond, en Ik ben tot 2 jaar oud.

Tot binnenkort. Elinka ♥♥♥

Elinka bevindt zich momenteel in Oekraïne. Wij organiseren een of twee keer per maand transport van onze geadopteerde hondjes.

♥Onze Oekraïense vrijwilliger, Oxana, vond Elinka, net als veel andere honden, op straat in een Oekraïens dorp. Ze probeert familie voor honden te vinden, maar dat valt niet mee. Ondertussen probeert ze een opvanggezin voor dakloze honden te vinden, en de enige oplossing die ze heeft gevonden is deze boerderij waar ze niet overal een omheining hebben.. Daarom moeten ze de honden aan de ketting houden. Dit is om ze te redden van de gevaarlijke straat. Dit is de eerste stap naar adoptie, na de straat. Een tienerjongen komt de honden uitlaten zodat ze niet de hele tijd aan de ketting zitten. Alle honden van daar worden goed behandeld, zijn goed gesocialiseerd en mensgericht♥