top of page

Fionka♥

Fionka♥

Hallo, ik ben Fionka. Laat me je mijn verhaal vertellen. Ik was op straat, het was donker en koud. Ik had honger, moe, ....en ik was zwanger..
Maar ik had geluk! Aardige vrijwilligers hebben me van de straat gered en voor me gezorgd. 2 maanden later waren mijn pups allemaal geadopteerden en ik werd in een kleine asiel geplaatst waar ik aan een ketting woon. Het is beter dan de straat, ..maar ik droom..., ik droom van mijn enige familie en huis. En ik houd van mensen! :) Ik ben altijd zo blij als vrijwilligers bij mij op bezoek komen!
En mijn ogen worden weer verdrietig als ze gaan..Ik wil niet in het asiel aan de ketting leven..Ik wil thuis zijn! Ik will lopen, spellen, knuffels geven..Zul je mijn mama of papa zijn?

Tot binnenkort. Fionka ♥♥♥

PS. Ik ben middelgroot, 13kg, 45 cm, gesteriliseerd, gevaccineerd, gezond, en Ik ben ongeveer 2 jaar oud.
Fioka bevindt zich momenteel in Oekraïne. Wij organiseren een of twee keer per maand transport van onze geadopteerde hondjes.
♥Onze Oekraïense vrijwilliger, Oxana, vond Fionka, net als veel andere honden, op straat in een Oekraïens dorp. Ze probeert familie voor honden te vinden, maar dat valt niet mee. Ondertussen probeert ze een opvanggezin voor dakloze honden te vinden, en de enige oplossing die ze heeft gevonden is deze boerderij waar ze niet overal een omheining hebben.. Daarom moeten ze de honden aan de ketting houden. Dit is om ze te redden van de gevaarlijke straat. Dit is de eerste stap naar adoptie, na de straat. Een tienerjongen komt de honden uitlaten zodat ze niet de hele tijd aan de ketting zitten. Alle honden van daar worden goed behandeld, zijn goed gesocialiseerd en mensgericht♥

---De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 365 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.---
https://www.adopteer.be/hond/onbekend/fionka

bottom of page