top of page

GUCCI

We zoeken een gezin dat van hem zal houden en hem de regels van het leven zal leren en hem zal laten zien dat de wereld mooi is.

Wij stellen voor: Gucci
Hij is geboren in een kennel, maar hij is een bastaardhond, en ondanks zijn mooie uiterlijk heeft hij veel pech in het leven. Immers, kopers bij kennels komen alleen voor raszuivere dieren. Maar er werd alleen naar hem geglimlacht, maar niemand nam hem ooit mee naar huis. Hij groeide op en kende zelfs de warmte van mensenhanden niet, leefde in een kooi en was blij voor mensen, maar toen hij volwassen was, werd hij overgebracht naar een schuur, en alleen af en toe getoond aan mensen in de hoop te verkopen en toch iets aan hem te verdienen. Toen hij 1,5 jaar oud was, zou hij van een dokter een dodelijke prik krijgen, omdat de kwekers hem niet meer wilden houden. Maar de dokter had medelijden met het kleine bange hondje en zo kwam hij bij de vrijwilligers, toen kwam hij bij ons, wij brachten hem naar de castratie en begonnen hem te leren dat niet alle mensen onverschillig zijn.
Gucci begon zijn begeleider te vertrouwen, en al snel werd hij niet meer bang van anderen. Hij heeft nog angsten, hij heeft niet veel gezien in zijn korte leven, maar hij is klaar om met heel zijn kleine hart van zijn baasjes te houden.
Hij kan alleen of twee hond zijn , hij is bang van katten , hij is half zo groot als een kat . We zijn op zoek naar een gezin zonder kinderen.
We zoeken een gezin dat van hem zal houden en hem de regels van het leven zal leren en hem zal laten zien dat de wereld mooi is.

2,5 jaar oud. In de schoft 25 cm. Het gewicht van 3 kg.
Gezond. Gecastreerd. Gechipt.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/gucci

bottom of page