top of page

Gipsy

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Gipsy is een vriendelijke en spontane hond, altijd blij met nieuwe vrienden, zowel mensen als honden

Zodra de vrijwilligers kennis hadden gemaakt met dit ondeugende meisje van radicaal zwarte kleur, gaven zij haar unaniem de naam Gipsy de Zigeunerin. Voor haar opgewekte, vrolijke karakter, liefde voor het leven en rusteloosheid. Als je Gipsy aankleedt in kleurrijke rokken en haar leert dansen, is het applaus verzekerd.
Gipsy kwam naar het asiel als een kleine puppy. Haar hele ervaring is een verblijf, dat zij deelde met andere puppies, en zeldzame ontmoetingen met vrijwilligers. Zoals alle honden die van pup af aan in een asiel opgroeien, heeft Gipsy enkele angsten die ze in haar leven thuis zal moeten overwinnen. Maar door haar natuurlijke begaafdheid leert Gipsy snel alle nieuwe trucjes - aan de lijn lopen, trappen op en af, poseren voor een foto. Maar er is nog veel meer voor Gipsy om te leren. We zijn op zoek naar een familie die tijd aan Gipsy wil besteden, lange wandelingen met haar wil maken en haar naar de hondenschool wil brengen.
De energie van de jeugd kookt in deze hond. Maar ze geeft de voorkeur aan menselijk gezelschap boven actieve spelletjes met haar kroostgenoten, ze houdt ervan om geaaid te worden.
Gipsy is een vriendelijke en spontane hond, altijd blij met nieuwe vrienden, zowel mensen als honden
In het asiel wordt Gipsy aangetrokken door mensen, ze mist geen minuut met mensen en ze gaat niet graag terug naar haar kooi. Elke keer moeten we haar in onze armen dragen en haar letterlijk in de kooi duwen. Gipsy begrijpt dat de kooi een eeuwige verwachting is van nieuwe ontmoetingen, en ze wil zo graag vrijheid en mensen die altijd bij haar in de buurt zijn.

Ze is gezond, gevaccineerd, gecastreerd
De schofthoogte is 60 cm. Maar zij is niet groot, alleen de poten zijn lang. In feite, Gipsy is een zeer compacte hond, je kunt het zien op foto's en video's
Weegt ongeveer 18kg
Geboren op 1 september 2019
in het asiel sinds 5 december 2019.
Chip 643094100622826

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/gipsy

bottom of page