top of page

Gorky

Gorky is a young, active man, full of energy and positive in life. And what a handsome boy he is! All shiny and glittering in the sun, like a black diamond.

Gorky is een echte schat! Hij is een super hond! Hij is een favoriet van vrijwilligers en gasten van het asiel.

Hij heeft een ongelooflijk charisma en leiderschapskwaliteiten, is de ziel van de jeugd van het opvangtehuis, en is een geweldige groepsleider bij alle wedstrijden. Hij is zelfverzekerd, gemakkelijk in de omgang en handelbaar, slim en pienter, en pikt alles snel op.
En wat een jongen is aanhankelijk! Als kitten waggelt hij naar zijn voeten in de hoop goedkeuring te krijgen, nog eens te knuffelen, te aaien, en op alle mogelijke manieren zijn liefde en een goede houding tegenover mensen te uiten.

Een leiband is ideaal, naast je lopen, voetje voor voetje, trouw in je ogen kijkend. Hij is vriendelijk met andere honden, zolang ze niet op verboden terrein zijn. Hij zou zelfs kunnen grommen als hij weigert, en u duidelijk maken dat hij op een respectvolle manier moet worden aangepakt. Hij gaat zelf niet het conflict aan.

Gorky is een jonge, actieve man, vol energie en positief in het leven. En wat een knappe jongen is hij! Helemaal glanzend en glinsterend in de zon, als een zwarte diamant. Het zal een echt geschenk worden voor zijn eigenaar, die hem altijd steunt in zijn inspanningen.

Gorushka zal passen in een easy-going, gezellige familie die houdt van het verkeer en alle activiteiten.

Chip N 643115 14076 3567 (N 643000124799447 is niet leesbaar)
Geboortedatum (volgens het asiel) januari 2018.
In het asiel sinds november 2020.
Eerder gecastreerd, gevaccineerd, in goede gezondheid.
Hij is 57-59 cm lang.
Gewicht 25-27 kg.
Loopt goed aan de lijn.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/gorky-ongelooflijk-charisma

bottom of page