top of page

Hanny

Hanny is een zeer aanhankelijke, zachtaardige katin, maar niet opdringerig. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.

Hanny is een zeer aanhankelijke, zachtaardige katin, maar niet opdringerig. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Hanny is pluizig, ze ziet er groot uit vanwege de vacht, maar in feite is ze klein, met een gewicht van 3,6 kg. Haar vacht is erg zacht, vergelijkbaar met een Siberische kat.
Ze kan alleen thuis zijn en slapen of zichzelf bezig houden als er wat speelgoed is.. Maar ze is blij als ze contact heeft met mensen. Hanny slaapt graag op het bed, maar niet onder de dekens - ze slaapt op de zijkant of aan je voeten. In de ochtend is ze rustig, maakt mensen niet wakker. Ze is bevriend met kleine honden en ook met andere katten en zij is nieuwsgierig. Hanny kent de straten niet, is niet bang voor honden, voelt geen gevaar, dus het is beter als ze binnen blijft of mag buiten in een goed omheinde tuin. Ze is gewend aan kattenbak (gesloten type). Hoe ze met kleine kinderen is weten we niet, maar van nature is ze heel rustig.
Ze krabt haar eigen stuk hout in plaats van krabpaal, dit is maar een stuk hout, maar meubels krabt ze niet. Wat betreft de krabpaal, je zult het proberen of ook een stuk houd vinden.
Een ander belangrijk punt is dat ze natuurlijke voeding eet (gevogelte, vlees, harten, magen, vogelhalzen, etc). Dat wil zeggen, als je meteen overschakelt op droogvoer en blikvoer, wil ze misschien niet eten of kunnen er maagproblemen optreden. Als je overstapt naar een andere maaltijd, stap dan geleidelijk over op kwaliteitsvoedsel met een hoog vleesgehalte.
Misschien is er een gezin voor dit schattige prinses?

info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/kruising-half-langharig/hanny-1

bottom of page