top of page

Harry

Kleine Harry is een zachtaardige en ontroerende jongen. Harry is een gevoelige, breekbare, en gevoelige tiener.

Wij stellen voor: Harry
Kleine Harry is een zachtaardige en ontroerende jongen.

Hij kwam naar het asiel met zijn broer Willy (William), aan wie hij oprecht gehecht is en van wie hij veel leert. Harry is optisch kleiner dan zijn broer, dus technisch gezien is Willie de oudere broer en Harry de jongere. Harry behandelt alle volwassen honden met respect en zoekt hun bescherming.
Voor katten is Harry beetje nieuwsgierig - zeker geen agressie of jagen.

Harry is een gevoelige, breekbare, en gevoelige tiener. In het begin is hij misschien voorzichtig en timide, maar als hij ziet dat hij niet in gevaar is, stelt hij zich open en gedraagt hij zich meer als een speelse tiener. Zoals iedereen op zijn leeftijd houdt hij van rennen en spelen met zijn leeftijdsgenootjes, speelsheid, blaffen en stoeien met zijn broer en vriendjes.

Besloten werd de jongens te vernoemen naar de Engelse prinsen Willie en Harry, zodat het leven voor deze honden zou veranderen en op een sprookje begint te lijken!

Harry zal als tweede hond perfect in het gezin passen, hij zal alle regels van zijn oudste metgezel en collega overnemen, hem in alles gehoorzamen en nieuwe dingen van hem leren.

Harry mist zijn mens heel erg. Aangezien hij en zijn broertje de eerste maanden van zijn leven op straat leefden, gaf hij de voorkeur aan menselijk contact boven het socialiseren met anderen, en het zou beter zijn als het andersom was. Wij geven er de voorkeur aan hem in een gezin zonder kleine en/of zeer kinderen te plaatsen, omdat de kleine daar erg bang van zou worden en zich zou verstoppen. Hij heeft verantwoordelijke, kalme en ervaren eigenaars nodig, die hem liefde en zorg zullen geven.

Chip N 643090000509910
Geboortejaar bij benadering - januari 2021.
In het asiel sinds juli 2021.
Schofthoogte 50-53 cm.
Hij is gecastreerd en gevaccineerd.
Hij loopt goed aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/harry

bottom of page