top of page

Izum 1

Ik ben een Izum! En ik hou van iedereen, iedereen! Ik ben ongeveer 3 jaar oud, gezond en helemaal klaar om mijn familie te ontmoeten. Ik ben een actieve hond, want ik ben jong en heb veel energie.

Ik ben een Izum! En ik hou van iedereen, iedereen! Ik ben ongeveer 3 jaar oud, gezond en helemaal klaar om mijn familie te ontmoeten. Ik ben een actieve hond, want ik ben jong en heb veel energie. Ik zal wat training moeten doen zodat ik allerlei commando's ken, maar dat is niet erg, want ik ben slim.
Dat is waar, want Izum is intelligent en makkelijk te trainen. Hij heeft een goedmoedige hond, als een baby olifant. Hij gedraagt zich bescheiden bij nieuwe mensen, onopvallend, staat aan de kant en wacht geduldig tot mensen hem opmerken, roepen en aaien. Izum past zich gemakkelijk aan zijn omgeving en omstandigheden aan.
Een mooie hond om te bewonderen. Izum is gekleed zoals het een heer betaamt: zwart colbert en witte das. Hij combineert een ernstig voorkomen met de ziel van een kind, zacht, gracieus en grappig. Een vriendelijke jongen, hij houdt enorm van mensen en is aangetrokken tot kinderen. Izum heeft een groot hart, hij droomt ervan om door iemand nodig en geliefd te worden.
Izum heeft een broer, Agat. Het is verbazingwekkend wat een eerbiedige band de broeders vormen! De ene is maar een halve zonder de andere, maar samen zijn ze één, vriendelijk, aanhankelijk en warm.
De jongens hebben alles: intelligentie, vriendelijkheid, uiterlijk, maar ze hebben jou niet, lieve toekomstige familie. Waar ben je, die liefhebbende meester man? Kus me op mijn leren neus, fluister de gelofte van liefde in mijn oor, geef me een lekkere traktatie, en ik kus je van top tot teen.
Als u op zoek bent naar een gentleman hond met wie u zult wandelen door de straten van de stad of langs rustige paden in het bos, nodigen wij u uit om kennis te maken met Izum.
Gewicht-30 kg Hoogte-62 cm
Goede gezondheid, gevaccineerd, gecastreerd.

Chip 643094100578507

Geboortedatum - 2018. (volgens het asiel)
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/izum-1

bottom of page