top of page

JULIE 2

Julie is een wonderhond, een perfect klein meisje. Julie is mooi, slim, vriendelijk, zachtaardig, attent, gehoorzaam en niet pietluttig, maar ook bescheiden en verlegen.

Ontmoet kleine Julie, meisje, ongeveer 1,5 jaar oud, 20 cm groot en 4 kg wegend.
Julie is een wonderhond, een perfect klein meisje. Julie is mooi, slim, vriendelijk, zachtaardig, attent, gehoorzaam en niet pietluttig, maar ook bescheiden en verlegen. Zij kan nog een beetje angstig zijn, omdat het leven niet vriendelijk voor haar is geweest, maar elke dag wordt zij levendiger en opener, kalmer en vrolijker.
Julie werd gevonden in Nalchik, daar beviel ze op straat van drie puppies, verborg ze op een afgelegen plaats en beschermde ze dapper. Ze moet iemand gestoord hebben, ze werd in elkaar geslagen en de puppies werden naar een veld gebracht terwijl Julie bewusteloos was. Maar vrijwilligers kwamen achter het verhaal en haalden Julie van de straat, ze vonden ook de pups, maar slechts één overleefde.
Julie zit nu in een opvanghuis in Moskou. Ze is gewend om twee keer per dag uitgelaten te worden, ze loopt en beheert de leiband heel goed en speelt met plezier met andere honden, zelfs de grote. Ze is goed met katten.
Julie is gezond, gevaccineerd, gecastreerd en gechipt.
Ze kijkt er erg naar uit om haar familie te ontmoeten en is klaar om u haar liefde te geven.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/julie-een-klein-meisje

bottom of page