top of page

Jerry

Gerry is een charismatische en vriendelijke jongen. Vanwege zijn leeftijd en zijn speelse aanleg brengt hij graag tijd door met bewegen en verschillende activiteiten met zijn hondenvrienden en met mensen.

Dat Gerry niet op straat is opgegroeid, daar twijfelen we geen moment aan. Toen hij bij ons kwam, was hij een van de meest positieve tieners die we ooit hadden gezien.

Dat is hij nog steeds. Vrolijk, goedmoedig, behulpzaam, ondeugend. Hij heeft absoluut geen angst voor mensen, behandelt alle mensen met vertrouwen en loopt gewoon feilloos aan de lijn. Waar hij opgroeide was hij geliefd en goed behandeld - dat is duidelijk, maar waarom deze mooie jonge hond dan op straat belandde zal voor altijd een raadsel voor ons blijven.

Gerry is een charismatische en vriendelijke jongen. Vanwege zijn leeftijd en zijn speelse aanleg brengt hij graag tijd door met bewegen en verschillende activiteiten met zijn hondenvrienden en met mensen. Hij speelt graag met speelgoed, wat zeldzaam is in een asiel, en opnieuw een bewijs dat hij in een huiselijke omgeving is opgevoed. Gerry reageert altijd op commando's, en pikt snel op wat anderen van hem willen, zowel met zijn stem als met zijn bewegingen. Hij is een zeer intelligente, positieve, contactvaardige en goede hond.

Voor actieve, sportieve gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar .
Kan interesse tonen in katten om te spelen. Buddy-buddy zal blij zijn, vooral degenen die bereid zijn om hem gezelschap te houden in de spelletjes en plezier.
Hij past wel niet bij een dominante hond, bij alle andere honden zal Gerry geweldige vriend zijn.

Geef Jerry een thuis! Deze jongen heeft het erg moeilijk zonder menselijke aandacht en constant gezelschap. Hij is geboren om vreugde, gelach en goed humeur te brengen.
Chip N 643094100685677
Geschatte geboortedatum - januari 2019.
In de schuilkelder - vanaf mei 2020.
Schofthoogte 55-57cm. Gewicht 21-23 kg.
Gevaccineerd en gecastreerd.
Ex-thuishond. Loopt aan de lijn.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/jerry-2

bottom of page