top of page

Johnny 1

Johnny houdt van spelen en rommelen, hij heeft affectie, aanmoediging en goedkeuring nodig. Hij is energiek, uitgaand en sociaal.

Magie, we geloven in je!!!
en wij stellen voor - Johnny!

Ook al zijn wij vrijwilligers volwassenen, toch geloven wij allemaal, net als kinderen, in wonderen en doen wij graag wensen. Hier deden Johnny en ik een wens - een thuis voor hem vinden en een liefdevolle familie. Als uw kleine familiekoninkje het zonder hond moet stellen, kijk dan eens naar Johnny, hij is geweldig: statig knap, met een lieflijke houding, een edele snuit en prachtige omhullende oren, charmante witte pootjes met lichtbruine vlekken als een reekalf, een gereserveerd temperament en een geweldige intelligentie.

Ooh, een leuke puppy! Nieuwsgierigheid en een natte neus leiden hem naar nieuwe dingen. Johnny houdt van spelen en rommelen, hij heeft affectie, aanmoediging en goedkeuring nodig. Hij is energiek, uitgaand en sociaal. Hij is niet schuw of bang, houdt van mensen en wil met hen communiceren. Kan mensen goed horen, dus hij is makkelijk te trainen. Maar er is niemand in het asiel om hem te trainen. Hij zit in een periode waarin hij leert hoe hij met de wereld moet omgaan en hoe hij zich rond mensen moet gedragen. Hij zal een trouwe vriend zijn, een vrolijke metgezel op vakanties, spelletjes, lange wandelingen te voet en met de fiets. Het zal u altijd een goed humeur geven, een lading levendigheid en, natuurlijk, alle onuitgegeven genegenheid en liefde van het hart van de hond.

Gezond, gevaccineerd, gecastreerd, loopt succesvol aan de lijn.

grote: 43 cm hoog tot schouders

Gewicht 14 kg

Chip 643094100732951

Geboortedatum 01.06.2021
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/johnny-kan-reeds-op-18-dec-naar-belgie-komen

bottom of page