Josh

ADOPTED Speciale kat voor speciaal gezien!! Wie wil de jonge, rustige, aanhankelijke, mooie, maar door opgelopen kinderzikte met minder mooie ogen, kat adopteren? Momenteel zit Josh bij het pleeggezin van een vrijwilliger dicht bij Moskou.

Who wants to adopt the young, calm, sweet, beautiful, but with less beautiful eyes due to past childhood illness, cat? Josh was born in 2018, he is currently by volunteer foster home close to Moscow.

Kat Josh kan door zulke ogen geen gezin vinden. Maar we hopen nog steeds dat hij misschien geluk heeft in België! Bijna twee jaar geleden hebben wij een heel klein kitten gered. Eerst behandelden we de etterende wonden als gevolg van hondenbeten, daarna worstelden we met vreselijke panleukopenie en de overbelichtingen werden veranderd en de ogen probeerden te genezen en socialiseerden.
Er waren veel dingen, maar Josh is een vechtertje, hij heeft alles bewaard en heeft alles afgehandeld!
En nu is hij perfect klaar voor adoptie!
Dus Josh is nu een teddy-jongen, rustige, aanhankelijke, zachtaardige kat die lang geleden al zijn tegenslagen vergat en al helemaal gewend is aan het gezinsleven. Zoals alle katten houdt hij ervan om lekker te eten en slapen, genegenheid ,op te rollen met zijn harige buik, kattenspeeltjes achterna te rennen en dan alles te herhalen.
Met betrekking tot communicatie met andere viervoeters is Josh vriendelijk. Hij zal alleen maar blij zijn met het gezelschap en goed overweg kunnen met zowel katten als honden, tenzij ze het op hun beurt natuurlijk niet erg vinden om een ​​vriend naast zich te hebben! Maar een gezin met jonge kinderen zal waarschijnlijk hem niet passen. Ondanks zijn aanhankelijk en sociaal karakter, kan hij zichzelf met zijn poot verdedigen als er onnodige aantasting van zijn lichaam is.
Over het algemeen is Josh een beschaafde, goed opgeleide, intelligente kat, matig actief, nieuwsgierig, sociaal en aanhankelijk. Hij behoort niet tot degenen die 'alleen willen lopen'. Hij heeft iemand nodig, en nog beter een gezin, en als dit gezin andere 'staarten' heeft, dan zal het super zijn!

Bij het verhuizen heeft hij wat tijd nodig om zich aan te passen. Daarom lijkt hij in het begin misschien een beetje bang en ongelovig. Een verandering van plaats is echter altijd stressvol voor de meeste katten, maar in het geval van Josh wordt dit gecompliceerd door het feit dat hij een probleem heeft met de ogen. Door in de kindertijd opgelopen infecties, die complicaties in de ogen veroorzaakten, ziet Josh het niet goed, dus in het nieuwe huis kan het in het begin wat verwarrend zijn. Helaas is het onmogelijk om 100% zicht terug te geven aan een kat. Maar voor een volledig leven is dit geen belemmering! Iets meer tijd om aan te passen, iets meer aandacht en zorg!

Dus wat we hebben:
- een jonge kat, ongeveer 2 jaar oud
- welgemanierd - bederft of scheurt niets, delicate zaken - strikt in de kattenbak
- aanhankelijk, sociaal en meegaand, maar met een gevoel van eigenwaarde - geen watje
- zeer sociaal, heeft aandacht nodig
- gezond! Het gezichtsvermogen is slecht, maar het belemmert geen volledig leven.
- vaccinaties, paspoort, - alles is aanwezig!
- Gecastreerd

Josh is op zoek naar volwassenen die zorgzaam en liefdevol zijn! Hij is echter bijzonder, dus aandacht en verantwoordelijkheid staan ​​op de eerste plaats.
Hij woont momenteel in Krasnogorsk bij Moskou

P.S. De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst.