top of page

Lastik

Hij is actief, vriendelijk, blij en kinderlijk nieuwsgierig. Hij is een zeer intelligente en slimme jongen, makkelijk te trainen en begrijpt alles.

De kleine, door honden gebeten knuffel puppy Lastik zat treurig bij het voetpad en keek naar iedere voorbijganger, maar niemand schonk enige aandacht aan hem. Daar, in een klein stadje ver van Moskou, liep hij bij toeval onze vrijwilliger tegen het lijf. Ze zei hallo tegen hem en hij rende meteen blij naar haar toe. Zo kwam hij in het asiel terecht.
Lastik is nog maar een baby - hij is pas 4,5 maand oud. Hij is actief, vriendelijk, blij en kinderlijk nieuwsgierig. Lastik loopt goed aan de lijn en zonder lijn, maar kan de verleiding niet weerstaan om naar andere honden toe te rennen. Lastik is ook verzot op katten - hij ziet ze als speelkameraadjes, maar als katten geen wederkerigheid tonen, verliest hij snel zijn belangstelling voor hen. Hij is een zeer intelligente en slimme jongen, makkelijk te trainen en begrijpt alles.
Lastik is nu op die prachtige leeftijd dat hij veel aandacht en training nodig heeft.
Hij is perfect voor een actieve familie die tijd heeft om hem op te voeden. Hij houdt van wandelen en is geweldig in de auto, dus hij zou een geweldige reisgenoot zijn. Ook geweldig voor een gezin dat al honden heeft, hij is geweldig met hen en klaar om plezier te hebben en de hele dag te spelen. Hij is erg blij met MENSEN en is volledig MENS-gericht.
Chip 643094100702412
Geschatte geboorte datum 1 марта 2021 г.
gewicht 14,5 kg
schaft lengte 48 cm

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/lastik

bottom of page