Maks

Een zonnig jongetje, aanhankelijk en vriendelijk! Zoals alle hondenkinderen, is Max speels en actief. Hij houdt ervan ballen te dragen en te slapen met zijn buikje ondersteboven.

Max, 3 maanden oud
Een driekleurige babyjongen zoekt liefdevol gezin!

Een zonnig jongetje, aanhankelijk en vriendelijk! Zoals alle hondenkinderen, is Max speels en actief. Hij houdt ervan ballen te dragen en te slapen met zijn buikje ondersteboven. Max is een slimme jongen, maar hij is nog jong, dus we zoeken een familie die ervaring heeft met het opvoeden van een hond vanaf een pup en die hem alle kneepjes van het huiselijke leven kan bijbrengen.
Maxik heeft geen ras, maar hij zal evenveel van u houden als van een rashond, en misschien zelfs meer, omdat u zijn eenzaamheid zult redden.
Hij is behandeld tegen parasieten en ingeënt met zijn eerste vaccin. Is nog niet naar buiten geweest voor een wandeling. Doet dingen op de luier zonder een slag te missen. Maar binnenkort zal hij klaar zijn voor een wandeling.
Hij zal uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 55 cm schofthoogte en is geweldig met katten en andere honden.Met kinderen, met vreemden ook prima.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/maks