Marfusha

Marfusha (Marfushenka) is een schat. Die woorden zeggen alles. Ze is als een kwik die zachtjes elke kamer binnenkomt en haar hoofd geeft om geaaid te worden.

Marfusha (Marfushenka) is een schat. Die woorden zeggen alles.
Voordat ze naar het asiel was gebracht, leefde Marfusha in een industrieel werkgebied in een grote roedel die regelmatig pups baarde. Marfusha houdt van mensen en kruipt heel grappig naar ze toe om te bedelen om eten, wat haar van de hongerdood redde, maar in de winter werd de werkplaats gesloten en gingen de honden naar het asiel.
Zij was ertegen om de hele tijd in het huis te wonen en probeerde weg te lopen naar de tuin, maar zij begreep snel dat er mensen en voedsel in het huis waren en zo zij kwam tot rust. Ze is als een kwik die zachtjes elke kamer binnenkomt en haar hoofd geeft om geaaid te worden, Marfusha zal het huis binnenkomen voor mensen en aandacht alsof ze besloten heeft de eerste jaren van haar leven zonder menselijk contact goed te maken. Ze wil heel graag naar huis. Ze is gehoorzaam, loopt perfect aan de lijn, is kat-neutraal, vriendelijk met vrienden.

Ze is ongeveer 55 cm hoog op de schoft.
Gecastreerd.
Leeftijd 3 jaar

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/marfusha