Meggy 1

Meggy is een zonnige schoonheid, die eruitziet als een vos in een rode bontmantel met spectaculaire oren, die je de hele tijd wilt aanraken, zo knus en zacht.

Meggy is een zonnige schoonheid, die eruitziet als een vos in een rode bontmantel met spectaculaire oren, die je de hele tijd wilt aanraken, zo knus en zacht. Zij zit altijd bescheiden in de hoek en wacht tot de mensen haar opmerken, terwijl zij in haar ogen kijkt alsof zij vraagt wanneer zij haar zullen opmerken.
Meggy is een denkend, kalm en vriendelijk meisje, ze is makkelijk in de omgang, maar ze is zeer mensgericht en wil aandacht en zal al hun wensen ondersteunen - om bij haar in de buurt te zitten en haar te aaien of haar mee te nemen voor een wandeling, ze is overal blij mee. Ze kent haar leiband goed, ze is gemakkelijk en blij om te leren, en ze is nieuwsgierig tijdens het wandelen.
Meggy wacht op haar belangrijkste dag, de dag waarop ze verwelkomd zal worden door haar baasjes. Ze is klaar om iemand al haar warmte en toewijding te geven! Onze roodharige vos Maggie wacht op je!
Gezond, gevaccineerd, gecastreerd.
Ze is 54 cm lang.
Gewicht 23 kg
Augustus 2020. Geboortejaar.
Chip 643094100691225

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/meggy