Milly

Milly is een positieve hond, altijd in een goed humeur. Als je naar Milly kijkt, moet je wel glimlachen.
Milly is een aanhankelijke hond.

Milly is een positieve hond, altijd in een goed humeur. Als je naar Milly kijkt, moet je wel glimlachen.
Milly is een aanhankelijke hond. Ze "plakt" aan alle vrijwilligers en eist onverdeelde aandacht voor haar persoontje, ze wil aaien, aaien, aaien. In haar drang om de aandacht van mensen te trekken, is Milly gemakkelijk te verslaan door elke hond. Dit schatje heeft een ongelooflijk charisma en onbetwistbaar gezag, geen hond durft haar tegen te spreken en zijn plaats af te staan.
Zo'n dappere en zelfverzekerde Milly alleen in haar vertrouwde omgeving in haar sector in het asiel. Als Milly buiten haar sector aan de lijn gaat, raakt ze een beetje de weg kwijt. En de totaal onbekende omgeving en harde geluiden maken Millie beetje bang.
Als er nieuwe mensen in het asiel komen, is Milly onzeker. Maar na 3-4 ontmoetingen met een nieuw persoon, verandert Milly al in een aanhankelijke hond, ze springt op pennen en likt haar gezicht.
Het is gebruikelijk bij veel honden die als tieners in het asiel kwamen en wier wereld jarenlang beperkt werd door de kudde van een verblijf. Maar alle angsten kunnen overwonnen worden. Met haar geliefde familie, zal Milly alles willen doen. Milly heeft een familie nodig die zeer gevoelig, geduldig en wijs is, die haar zal helpen in zichzelf te geloven en haar een afgemeten leven zonder onrust zal geven. En Milly zal haar vriendelijke en toegewijde hart in het verslag geven.
Milly is geweldig met andere honden, speelt graag met ze. Maar dat is in de speeltuin voor honden. En thuis zal Milly waarschijnlijk willen dat alle aandacht van het gezin alleen naar haar gaat.
Milly is over het algemeen gezond. Maar een paar jaar geleden, werd Milly blind aan één oog. Haar oog dreigde verwijderd te worden, maar de dokters van het weeshuis hebben haar oog gered, maar ze konden haar gezichtsvermogen niet redden. Van buitenaf valt het helemaal niet op, Milly navigeert prima met één oog. Ze kan haar favoriete vrijwilligers zelfs van een afstand zien. Na verloop van tijd zou de beschadigde oog geleidelijk kunnen krimpen. Milly heeft geen speciale behandeling nodig. Maar ongeveer één keer per jaar kan het oog ontstoken raken en dan is een consult bij een oogarts nodig.

werd geboren in januari 2015.
in het asiel sinds april 2016.
Chip #643110700022183
55 cm schofthoogte
gewicht ongeveer 23 kg (beetje afvallen is aangewezen :-) )

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/milly