Mini Archie

Vriendelijk voor iedereen, zo lief, en weerloos, hij heeft bescherming nodig en kan zich niet verdedigen, zelfs niet tegen een kat :))

Onze mini Archie is op zoek naar een liefdevolle familie!
Dit kleine maatje zit vol liefde en genegenheid. Hij is erg gehecht aan zijn baas en zal altijd om je aandacht en knuffels vragen. Hij is gewend om naast zijn baasje te liggen, vindt het heerlijk om op je schoot te liggen, in je handen te liggen, naast je in de auto te rijden en in je bed te slapen ;) Vriendelijk voor iedereen, zo lief, en weerloos, hij heeft bescherming nodig en kan zich niet verdedigen, zelfs niet tegen een kat :))
Archie zou dus een perfecte metgezel zijn voor een stabiel, rustig gezin of een alleenstaande rustige persoon zonder kleine kinderen, die hem veel tijd, aandacht, zorg en liefde kan geven.
Het leven van Archie was echter niet altijd gemakkelijk. Als jonge pup had hij een liefdevol thuis en baas, maar op een dag hield zijn wereld op, toen zijn baas overleed.. Archie werd een wees... en leefde zelfs een keer op straat in een klein Oekraïens stadje...
Nu woont Archie in een pleeggezin in regio Brussel en zal blij zijn om u te ontmoeten!
Gecastreerd, gevaccineerd, gechipt. Gewend aan natuurlijke voeding (kip met rijst, groenten, goede paté,)


meer info: https://www.adopteer.be/hond/pekinees/mini-archie