Olly

Reserved
Ollie is een droomhond. Ze doet niemand kwaad, is een goede vriendin voor kinderen, past perfect in huis en sluit vriendschap met andere viervoeters.

De herfst kwam en met de herfstbladeren verschenen ook de puppies op straat. De twee kleine meisjes Olly en Laima, achtergelaten op verlaten datcha, beseften niet dat zij in groot gevaar verkeerden... Maar zij hadden geluk, zij hadden een engelbewaarder, een vrijwilliger, die hen opnam.
Kleine Olly, met haar zachte, kleine haar als een babybeertje, is op zoek naar lieve, zorgzame handen. Meer dan een maand heeft deze kleine zonneschijn weggekwijnd, wachtend op iemand die haar gelukkig maakt, haar warm houdt in een besneeuwde winter en haar hele leven doet oplichten! Het is moeilijk voor haar om te wennen aan de huidige realiteit in het asiel - het constante geblaf, lawaai en jammerlijke gebrek aan menselijke aandacht.
De kostbare diamant is onze Ollie en het juweel is jouw familie. U bent de schepper van uw hond. Ollie is een zeldzame schat, en we zullen haar geven aan handen die zachtaardig, aanhankelijk, en klaar om haar de liefde en de warmte van je hart te geven.
Ollie's karakter is zo vriendelijk en zachtaardig als een babyolifantje. Zij speelt verlegen met nieuwe mensen, verstopt zich achter het been van haar voogd en kijkt van daaruit rustig toe en zegt dan: "Doe je me geen pijn? Goed dan, ik kom uit mijn schuilplaats en maak kennis met je. Rustig, bescheiden, gehoorzaam, oprecht in haar gevoelens, zachtaardig, plastisch, zacht, aangenaam knuffelbaar - de lijst gaat maar door. Ollie is een droomhond. Ze doet niemand kwaad, is een goede vriendin voor kinderen, past perfect in huis en sluit vriendschap met andere viervoeters.

Gezond, gevaccineerd, gecastreerd, blinkt uit in het lopen aan de lijn.

Geboortedatum 15 mei 2021.

Gewicht: 14 kg. Hoogte-45 cm

Chip 64309410073289
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/olly