Piper 1

Piper kwam met zijn moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het asiel.

Wij stellen voor: Piper, een teefje, geboren sept 2021, 45 cm
Piper kwam met zijn moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het asiel. Ze werden gevonden op een landweggetje in de buurt van het dorp - de hond beschermde een doos met 10 baby's erin en liet niemand in hun buurt komen. Het had de hele nacht gesneeuwd, de puppies waren nat en bevroren. De moeder slaagde erin ze te voeden, maar moest een pelsjager bellen om de pups weg te halen. Zo zijn ze in het asiel terecht gekomen. De pups werden in sectoren verdeeld en Piper woont nu in hetzelfde verblijf met haar broers en zussen.
Piper is het verlegenste meisje van het hele gezelschap. Zij verschilt van haar broers en zussen doordat zij een zwarte vacht heeft met een korte pool. Ze ziet er zeker stijlvol uit, maar ze is ook cooler dan de rest van de pluizige meisjes. Ze heeft een fijne, zijdeachtige, zeer zachte aanraking en een mooie witte buik en borst die eindeloos gekrabd kunnen worden... Piper is een dartele baby, speelt met haar broers, jaagt op speelgoed, steekt haar neus in alles wat er om haar heen gebeurt, en is zeer geïnteresseerd in volwassen honden. Inferieur aan de hoektanden van haar zus, geen vechtersbaas door temperament. Ze doet het goed op school en loopt aan de lijn. Ze houdt ervan om vastgehouden te worden, erg aanhankelijk en vriendelijk.
Piper is klaar om een deel van de familie te worden en uw sombere winteravonden te vermaken met haar puppy-achtige spontaniteit.

Ze is gecastreerd, gevaccineerd, gezond en gesteriliseerd.
Op de schoft is ze 45cm lang
Geboortedatum september 2021
In het asiel sinds december 2021
Chip 643094100698837
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/piper-2