Ramses

Klaar voor thuisleven. Geef hem een kans - en hij zal voor altijd uw trouwe vriend worden!

Wij stellen voor RAMSES!
Kleine Ramses was gevonden op straat...
Al vroeg in zijn leven leerden de kleine man en zijn broers en zussen wat verraad is. Drie puppies van hun moederhond ( waarschijnlijk een thuishond), werden uit een auto gegooid op een binnenplaats in de buitenwijken van Moskou. Door een gelukkig toeval werden ze opgemerkt door zorgzame mensen. De kinderen waren bang en doken ineen onder de op straat geparkeerde auto. Uit angst voor de bescherming van hun moeder wilden zij niet van onder de auto komen. Ramses en zijn kleine zusje werden gered door een vrouw die hen uit hun schuilplaats lokte. Later vond een andere vrouw hun kleine broertje en besloot hem te houden.

Zo kwamen Ramses en Assol in handen van vrijwilligers en begonnen ze een thuis te zoeken. De baby's werden naar de kliniek gebracht, kregen enkele tests (zij bleken klinisch gezond te zijn), werden gewassen, behandeld en ingeënt. Nu wonen Ramses en zijn zusje in de tijdelijke opvang, waar ze een warm bed hebben, goed en gezond eten, zacht beddengoed voor huisdieren, en er wordt weer voor hen gezorgd.

Ramses is een actieve en levendige pup. Hij is avontuurlijk en nieuwsgierig, nieuwsgierig om de wereld te verkennen en het onbekende tot nu toe te leren kennen. De jongen is zeer ontvankelijk voor aaien, en hij heeft vanaf de eerste dagen beseft hoe fijn het is om geaaid te worden en over zijn buik gekrabd te worden. Hij maakt snel contact. Hij is een grappige en aardige kleine jongen.

Ramses en Assol lijken erg op elkaar. Opmerkelijk is dat Ramses een zilveren laars aan zijn rechter voorpoot heeft, en Assol de linker.

Ramzek zal een prachtige hond zijn en een toegewijde vriend. De jongen is ongetwijfeld onder een geluksster geboren! Deze knappe jongen zal zeker de koning van zijn leven worden en zal degenen die zijn echte familie zullen worden, gul bedanken en gelukkig maken.

Geschatte geboortedatum - december 2020.
Niet gecastreerd.
De schofthoogte is ongeveer 45 cm, de groei zal ongeveer 60-65 cm bedragen.
Gevaccineerd, gezond, gechipt.
Leren lopen aan de leiband.
Klaar voor thuisleven. Geef hem een kans - en hij zal voor altijd uw trouwe vriend worden!

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/ramses