Robin

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Onze Robin is een intelligente jongen met droevige ogen, een zeer gevoelige en bescheiden hond. Zijn karakter is licht, zacht, en een beetje verlegen.

Hier is ons Robin: Onze Robin is een intelligente jongen met droevige ogen, een zeer gevoelige en bescheiden hond. Zijn karakter is licht, zacht, en een beetje verlegen. Enkele jaren in het asiel zijn niet zonder spoor gebleven: als pup samen met zijn broer en zus, bleef Robin achter zonder zijn zus, aan wie hij erg gehecht was, want Robin's zus Shaya (Benka) vertrok en woont gelukkig in België; toen zij vertrok werd Robin verdrietig en als mensen haar naam uitspraken draaide hij zijn hoofd en zocht haar... Met elk maand dat verstreek ging de hoop in zijn ogen verloren om een liefhebbende meester te vinden... En toen kwam er een man bij het asiel die, na het zien van zijn droevige ogen, besloot hem op adopteren. Alles leek in orde: een liefhebbend persoon, een warm thuis; maar er gebeurde iets onverwachts: de man werd op zakenreis naar het buitenland gestuurd... Om hem niet terug te sturen naar het asiel, werd Robin geplaatst in een opvanggezin met vijf kleine yorkies. Robin is heel vriendelijk met zijn nieuwe buren: hij doet niemand kwaad en laat hen geduldig veel toe.
Robin houdt van wandelen, hij loopt uitstekend aan de lijn, hij kent verschillende commando's, hij maakt graag kennis met de honden die hij tijdens wandelingen tegenkomt, hij kijkt nieuwsgierig naar katten, eekhoorns en vogels, hij doet niemand kwaad. Kijkt altijd achterom, kijkt in mijn ogen alsof hij vraagt "Ben ik goed? Doe ik het juiste?" Thuis gedraagt Robin zich goed. Als hij weggaat, moet hij zeggen: "Jij hebt de leiding, gedraag je fatsoenlijk. Je zou de serieuze blik op zijn gezicht moeten zien als hij luistert. Houdt van knuffels, kusjes, verstijft gewoon en ademt niet - wat vindt hij het allemaal leuk! Als uw huis een stevige poot nodig heeft en u heeft een trouwe, liefdevolle blik nodig, dan zal Robin daar zeker voor zorgen!
Chip 643094100487098
Geboortedatum rond september 2017.
In het asiel sinds oktober 2017.
Gevaccineerd, gecastreerd.
Hij is ongeveer 60 cm lang.
Gewicht ongeveer 24,5 kg.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/robin