Ruslan

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Ruslan is zowel van buiten als van binnen edelmoedig en heeft een vriendelijk en gereserveerd karakter, zoals het een echte man betaamt.

Wij stellen Ruslan voor: Een vriendelijke, sprookjesachtige wolfje, hij zal je niet "bij de lurven pakken", maar hij zal zeker een deel van je hart stelen!

Ruslan is zowel van buiten als van binnen edelmoedig en heeft een vriendelijk en gereserveerd karakter, zoals het een echte man betaamt. Rusya kan de tweede of derde hond in het gezin zijn, want hij heeft geen pretenties van leiderschap in de roedel, maar zal de rol van enige en favoriete hond perfect aankunnen.

Ruslan is teder, aanhankelijk, bescheiden en een beetje kwetsbaar, hij zal je nooit zijn aanwezigheid opdringen. Hij zal heel subtiel en zachtjes om communicatie en aandacht vragen: zijn kop op je knie leggen, rustig krabben met zijn pootje, zijn natte, warme neus in je handpalm duwen, zich met zijn zachte kant tegen je been nestelen. Dat is waar het hem om gaat.

Ruslan is nooit betrokken geweest bij conflicten, ze zijn vreemd voor hem. Hij is de meest onderdanige, liefdevolle en serene. Een aandoenlijke grote grijze hond. Ja, hij zal tijd nodig hebben om te wennen aan jou, het huis, de familieleden. Zijn delicate mentale organisatie verdraagt geen snelheid, drukte en haast. Alleen tijd, geduld en oprechte vriendelijkheid en zorg van de eigenaars zullen hem vertrouwen en innerlijke rust geven. Door zijn eenvoudige aard kan Ruslan goed opschieten met katten en andere huisdieren. Kinderen een beetje gemeden, maar zal niet beledigen zelfs een vlieg.

Ruslan past bij mensen zonder haast, ouderen, met een rustig levensritme en gematigde activiteit, huismuskieten.

Door hem gelukkig te maken en op te nemen, redt u een lichte en heilige hondenziel. Hij zal u toegewijd en dankbaar zijn. Met Ruslan zal het een plezier zijn om lange winteravonden samen thuis door te brengen, lekker knus met een dekentje, of ontspannen in het park te wandelen en van elkaars gezelschap te genieten.
Chip 643110000373522
Geschat geboortejaar (volgens het asiel) - 2012.
In het asiel sinds oktober 2014.
Schofthoogte 57-60 cm, gewicht 32-33 kg.
Gevaccineerd, gecastreerd.
Loopt goed aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/ruslan