Sasha

ADOPTED Cat Sasha, is een opgeleide, gevaccineerde, gesteriliseerde jonge en mooie meisje van 3 jaar (geboren in 2017), Momenteel zit ze bij het pleeggezin van een vrijwilliger dicht bij Moskou.

Cat Sasha, is vaccinated, sterilized young and nice girl of 3 years (born in 2017), currently she is with a volunteer foster home close to Moscow.

Toen Sasha klein was, hebben de vrijwilligers haar van de straat gehaald, ze hebben haar van honger en kou gered, behandeld, een tijdelijk pleeggezin van een vrijwilliger gevonden. Maar gedurende de hele tijd dat Sasha in de overbelichting bleef, waren er bijna geen reacties op haar in Rusland. Een goed opgeleide, gevaccineerde, gesteriliseerde, geleerde jonge en mooie kat met magische groene ogen is gedoemd om haar dagen te besteden in zijn foster gezin. Wil iemand een schattig katje een hoekje in zijn hart en een klein plekje op de zachte bank geven?! Sasha wacht heel erg op je!
Sasha is een actieve jonge kat. Leeftijd is ongeveer drie jaar. Gebruik van kattenbak en krabpaal is uitstekend. Zij is een goed opgeleide en slimme kat en kan goed overweg komen met honden.
Zij is een zeer aanhankelijke kat, een echte metgezel. Zij zit graag in de handen, zij houdt van spinnen, zij vindt het heerlijk om geaaid te worden. Tegelijkertijd kun je haar ook niet stil noemen - zij speelt graag met haar speelgoed.

We geloven en hopen echt dat Sasha geluk zal hebben en dat ze eindelijk haar gezin zal vinden! Sasha woont momenteel in Krasnogorsk bij Moskou.

P.S. De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst.
Contact Telefoon: 0486341933