Sean

Sean is een wonderbaarlijk lieve jongen. Hij is als een klein pluizig zonnetje - hij verwarmt iedereen die hij tijdens zijn wandeling weet te knuffelen.

Wij stellen voor: Sean! reu, geboren sept 2021
Sean kwam met zijn moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het opvanghuis. Ze werden gevonden op een landweggetje in de buurt van het dorp - de hond beschermde een doos met 10 baby's erin en liet niemand in hun buurt komen. Het had de hele nacht gesneeuwd, de puppies waren nat en bevroren. De moeder slaagde erin ze te voeden, maar moest een pelsjager bellen om de pups weg te halen. Zo zijn ze in het asiel terecht gekomen. De pups werden in sectoren gescheiden en Sean woont nu in hetzelfde verblijf met zijn broer en drie zusjes.
Sean is een wonderbaarlijk lieve jongen. Hij is als een klein pluizig zonnetje - hij verwarmt iedereen die hij tijdens zijn wandeling weet te knuffelen. Sean is een levendige en actieve hond, die aan alle spelletjes van zijn broers en zussen meedoet en soms zelfs wint. Hij heeft een typische puppy nieuwsgierigheid en probeert er al uit te zien als een volwassene en achter oudere honden aan te rennen. Hij is erg aanhankelijk, zit graag op zijn armen en wordt alleen afgeleid door speelgoed.
We zijn Sean al aan het leren om aan de lijn te lopen en hij doet het erg goed. Sean is klaar om een vriend van de familie te worden en uw leven helderder en gelukkiger te maken!

Hij is een reu, gevaccineerd, in goede gezondheid.
Schofthoogte 47cm.
Geboortedatum september 2021.
In het asiel sinds 20 december 21
Chip 643094100698840
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/sean