Shulja

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Shulja is een nieuwsgierige en actieve kat.

We zoeken naar een thuis voor een jong speels katje, poes voor een leuk gezelschap! Is er een actieve, vriendelijke familie voor onze Shulja?

Dus de schoonheid Shulja :-) Ze is niet ouder dan 8-9 maanden. Ze is gezond (alle tests zijn goed), gechipt, ingeënt. Ze kent kattenbak, ze kan alles. Houdt van natvoer en allerlei lekkers.
Shulja is een nieuwsgierige en actieve kat. Ze houdt er nog niet echt van om in armen te zitten - ze heeft gewoon geen tijd, want er zijn zoveel dingen in de buurt! Ze klimt overal heen, steekt haar neus in, elk voorwerp wordt speelgoed. Nu is ze stiller geworden en als kind liep ze rond het hele appartement :) In haar actieve spellen heeft ze niet echt een persoon nodig, ze bezet zichzelf perfect - als er maar een plek is om te spelen. Het is belangrijk - ze slaapt 's nachts, bemoeit zich niet.

Maar tegelijkertijd is de kat aanhankelijk en zal ze ernaast komen aaien, praten en slapen. Het is gewoon dat haar leeftijd en temperament zo zijn dat het meest interessante is om te rennen en te spelen)

Shulya is voor niets of niemand bang, je kunt haar als tweede meenemen naar een andere kat, maar ook naar een actieve kat, zodat hij niet te moe wordt van spelletjes als je kat van rust houdt :). Je zult je bij haar niet vervelen!

We raden af ​​om Shulja mee te nemen naar een gezin met kleine kinderen. Ze is actief, en begrijpt nog steeds niet altijd de gedragsregels in games, zelf is ze nog als kind. Maar voor oudere kinderen, die met hun ouders een kat kunnen grootbrengen, maar ook met haar kunnen spelen - best wel.

Shulya is nog steeds een kind in hart. Ze groeit op, kalmeert, dan wordt ze een imposante mooie kat. Maar nu heeft ze de meest interessante periode in haar leven, en we nodigen jullie uit om die met haar door te maken!

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/shulja