Stefa~Stefka~Stefania !

Stefa zou een hond voor iedereen kunnen zijn! Voor actieve senioren, vrijgezellen, stellen, en gezinnen met kinderen. Lief, mensgericht en rustig. Ze is vriendelijk met andere honden, dus ze kan ook perfect als tweede hond.

Stefa, Stefka, Stefania, 1.5 jaar oud, 53cm, 16 kg, gesteriliseerd. Beschikbaar voor adoptie in België, Nederland, Duitslanden en omstreken.
Stefa is een geredde hond uit Oekraïne. Momenteel in onze foser gezin in Duitsland! Zij is klaar om naar België, Nederland of Frankrijk te komen en wij zullen haar vervoer organiseren!
Stefa was nog maar een puppy toen ze achtergelaten werd en ze belandde op straat, waar ze gevonden werd door de vrijwilliger.
Nu woont Stefa in een pleeggezin samen met enkele andere hondjes.
Stefa zou een hond voor iedereen kunnen zijn! Voor actieve senioren, vrijgezellen, stellen, en gezinnen met kinderen. Lief met kinderen mensgericht en rustig. Ze is vriendelijk met andere honden, dus ze kan ook perfect als tweede hond. Zindelijk, loopt aan de lijn, luistert en kent de basiscommando's. Gesteriliseerd. Gechipped. Gevaccineerd. Zou zij de ideale hond voor u kunnen zijn?

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/stefa-stefania