top of page

Wie zijn wij

Wij zijn ervan overtuigd dat elke hond en kat recht heeft op een waardevol leven en met respect behandeld moet worden.

Wij geloven in menselijke vriendelijkheid, mededogen en liefde. Wij geloven in wonderen.

Laten we samen bewijzen dat wonderen bestaan!

Ons Verhaal

Wij helpen dieren die geen kans hebben om in hun land van herkomst geadopteerd te worden een thuis en een liefhebbend gezin te vinden.

Weet je dat in Rusland en Oekraïne miljoenen honden en katten van de straat worden gehaald en opgesloten in overbevolkte lokale asielen? Ze worden opgesloten in een kleine kooi in vreselijke omstandigheden totdat ze uiteindelijk sterven. Ze hebben geen toekomst.

We werken samen met lokale vrijwilligers en private opvangcentra in Oost-Europa.

Zij halen deze dieren uit overvolle asielen of gewoon van de straat, geven ze de nodige medische hulp, chips, vaccineren, socialiseren, bereiden alle documenten zodat die dieren naar Europa kunnen reizen.

IOndertussen zijn we op zoek naar een permanent huis voor deze dieren in België of een tijdelijk gastgezin. We bezoeken potentiële adoptanten, we faciliteren het transport van deze dieren van Oost-Europa naar België, we helpen onze adoptanten met dierregistratie, aanpassing.

 

We verzekeren u dat we een dier terug kunnen nemen als er iets niet werkt tussen een adoptant en een huisdier. We doen postbezoeken om te controleren hoe het met onze protegé gaat in hun nieuwe families; we stellen rapporten op en sturen deze naar onze vrijwilligers in Rusland en Oekraïne en indien nodig, naar eerdere gastgezin. Natuulijk kunnen wij dat alles niet alleen doen, we hebben uw steun nodig!

Wil je deel uitmaken van onze organisatie? Hier zijn de verschillende mogelijkheden hoe u kunt helpen...

26 (2).jpg

PetConnect asbl team in action

bottom of page