top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Amur

Amur (Cupido) is een tedere en aanhankelijke jongen, houdt ervan om gekrabd en geaaid te worden, rent op bij de eerste roep en geeft klopjes op zijn hoofd.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

29/10/21

Wij stellen voor: Amur!
Amur kreeg zijn naam bij toeval, toen de vrijwilligers hem net leerden kennen en bijna niets wisten over zijn karakter. Dat is wanneer ze de roos raken en de hond 100% overeenkomt met de naam. Amur (Cupido) is een tedere en aanhankelijke jongen, houdt ervan om gekrabd en geaaid te worden, rent op bij de eerste roep en geeft klopjes op zijn hoofd. En na een lange scheiding rent hij naar zijn geliefde vrijwilligers, omhelst hun schouders en piept van geluk. Het is een heerlijk gevoel, als zo'n grote hond je omhelst en je verdrinkt in zijn fluwelen ogen. Op zulke momenten van tederheid, noemen we hem liefkozend Mura, Murochka. Hij is echt een heerlijke hond.
En deze ongewone oren! Heb je ooit zulke prachtige oren gezien, die gevoelig zijn voor de stemming van hun eigenaar? Waarschijnlijk niet. Deze oren heeft alleen Cupido, en ze zijn zijn speciale charme.
Amur kwam naar het asiel als een kleine pup, hij groeide op in een asiel, deze wereld is duidelijk voor hem. Maar Amur leert verrassend snel en gemakkelijk nieuwe informatie en leert het leven buiten het asiel. Sinds september 2021 woont Amur in het asiel en gedraagt zich als een perfecte huishond, hij doet al zijn zindelijkheidswerk alleen buiten.
Hij maakt snel vrienden met alle honden en speelt en ravot graag met ze. Met soortgenoten kon Amur het altijd goed vinden, hij is absoluut geen confronterende hond, de speciale tederheid toont zich naar de dames :)
Amur is bang van katten, maar zal ze nooit pijn doen, zal eerder opzij stappen
Bij het ontmoeten van nieuwe mensen is Amur een beetje op zijn hoede, het is een gevolg van het leven in een schuilplaats, maar als u kennis maakt met een traktatie, zal het contact snel gelegd zijn, want Amur is een groot liefhebber van snacks.
Zo is onze Amureke, een ontvankelijke zielsverwant met wie je ontspannen kunt wandelen, voor de televisie kunt liggen en kunt dollen in het gezelschap van andere honden.

Loopt goed aan de lijn.
Ongeveer 65cm schofthoogte
Geboren in april 2015
Kwam het asiel binnen in december 2015, dus als pup.
Hij verblijft in het asiel sinds 26 september 2021.
Chip #643110900072356

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/amur-liefde-op-het-eerste-gezicht

bottom of page