top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Barashik

Barashik, 25.12.2021, 14 kg, 45 cm, gevaccineerd, gecastreerd, behandeld, heeft een paspoort
Barashik woonde bij een oudere vrouw aan een ketting in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Vrijwilligers vonden een magere, uitgeputte hond en er werd besloten om hem bij haar te kopen. Na lang onderhandelen lukte het om Barashik over te brengen naar een asiel in Moskou. In het asiel liet Barashik zich alleen van de positieve kant zien: hij is verstoken van enige agressie, is bevriend met katten en honden, erg dol op kinderen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

04/10/23

Barashik, 25.12.2021, 14 kg, 45 cm, gevaccineerd, gecastreerd, behandeld, heeft een paspoort
Barashik woonde bij een oudere vrouw aan een ketting in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Vrijwilligers vonden een magere, uitgeputte hond en er werd besloten om hem bij haar te kopen. Na lang onderhandelen lukte het om Barashik over te brengen naar een asiel in Moskou. In het asiel liet Barashik zich alleen van de positieve kant zien: hij is verstoken van enige agressie, is bevriend met katten en honden, erg dol op kinderen. Barashik is een echte gentleman: respectvol, gedienstig, aanhankelijk.
Als je zo'n hond tot je neemt, vind je een echte metgezel en een trouwe vriend. Bekijk deze jonge leuke hond eens van dichtbij - hij wacht vast en zeker op jou!
curator NM/Ol
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (transport naar België, vaccinaties, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page