top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Moito

Moito, geboortedatum 28.09.2021, schoftgrote 56 cm, 18 kg, gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, heeft een paspoort.
Moito is een raszuivere Yakutian husky, die samen met haar zusje Miya uit de verre stad Yakutsk, in het noorden van Rusland,

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

13/04/23

Moito, geboortedatum 28.09.2021, schoftgrote 56 cm, 18 kg, gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, heeft een paspoort.
Moito is een raszuivere Yakutian husky, die samen met haar zusje Miya uit de verre stad Yakutsk, in het noorden van Rusland, is gekomen. De meisjes hadden een 12 uur durende vlucht naar Moskou en waren erg moe. In Jakoetsk werden ze niet te goed behandeld en de meisjes waren bang. Maar geleidelijk aan, al in het fostergezin in Moskou, begon Moito een beetje bij beetje vertrouwen te krijgen. Nu woont Moito in een flat in het centrum van Moskou en elke dag krijgt Moito meer en meer zelfvertrouwen.
Moito houdt van rennen en spelen met honden in de speeltuin, Moito heegt geen agressie in zich, ze blaft niet. Door haar natuurlijke schoonheid kreeg Moito al snel bewonderaars in de straten van Moskou. Zeer weinig mensen kennen het ras: Yakutian husky, en in feite hebben deze honden onlangs een grote populariteit gevonden dankzij het mooi uiterlijk en het rustige karakter. Geschikt voor elk gezin met een rustige levensstijl die de zachtheid van deze uitzonderlijk goed uitziende hond zal waarderen. Moito zal zijn gezin snel vertrouwen met liefde en toewijding.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page