top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Rocky

Rocky is onze kleine jongen, vriendelijk, aanhankelijk, onwerkelijk pluche knap. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - alles in overtreffende trap. Pluche oren, lieve uitstraling, vol menselijkheid en energie, kloppend door de rand.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

22/09/23

Rocky is onze kleine jongen, vriendelijk, aanhankelijk, onwerkelijk pluche knap. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - alles in overtreffende trap. Pluche oren, lieve uitstraling, vol menselijkheid en energie, kloppend door de rand. Rocky is vrij zelfverzekerd, met een schichtige neus en intelligent uiterlijk, goede hond, betrouwbaar, intelligent, gehoorzaam. Hij is niet verlegen, niet bang, hij houdt van mensen, hij deelt gul zijn warmte en glimlach met iedereen: hij komt aan je voeten, poten en hier ben je al getekend door geluk! Rocky is dol op wandelen, hij jaagt zijn lichaam altijd vooruit als een pijl die uit een boog wordt geschoten. Trainbaar, kent veel commando's, geniet van het trainingsveld, gemotiveerd door eten en lof.
Rocky is ook de beste energie en metgezel, klaar om al je plannen te vervullen: reizen, boswandelingen, sportief wandelen, hij kan zelfs met je meedoen aan een wedstrijd, voor alles vindt hij de zin en de kracht. en energie. Hij houdt van ontdekken, hij houdt van leren, hij leert snel. en beleeft daar veel plezier aan.
Maak kennis met Rocky, geniet van een wandeling en we weten zeker dat jullie een warme. en dan is het nog maar één stap naar liefde. Hij kijkt je aan met zijn bruine ogen, om aan je voeten te hurken, zijn poot uit te strekken, tegen je borst aan te kruipen. en het is duidelijk dat Rocky degene is bij wie je niet weg kunt. De kleine man is een geweldig huisdier, speelkameraad voor kinderen en een trouwe vriend voor voor een volwassene.
Hoektand. Gezond, gevaccineerd, gecastreerd.
Gewicht-25kg. Groei-55 cm.
Geboortedatum-22 augustus 2022.
Chip 643110800395512
Curator NM/ KP Julia
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar Belgie , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page