top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Tywin

Tywin is een echte branieschopper van energie, genegenheid en tederheid!

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

04/09/21

Tywin is een echte branieschopper van energie, genegenheid en tederheid! Een jonge, knappe jongen met een prachtige glanzende zwarte vacht en de meest lachende snuit nog in het asiel! Tywin is geweldig op alle vlakken: hij loopt perfect, mengt zich goed met de dieren, aanbidt kinderen, kent de leiband, en is bereid om op zijn achterpoten te dansen voor een lekkere traktatie!
Tywin is altijd vrolijk als hij bezoekers ziet, dus hij verwacht aandacht van de mens! Soms is hij een beetje verlegen voor zijn uiterlijk, om te laten zien dat hij eigenlijk een serieuze hond is, maar zijn karakter verraadt hem - 10 minuten en Tywin zal zijn buik van alle kanten laten krabben, zijn pootjes op je borst leggen en in je ogen kijken met de eindeloze hoop dat jij de juiste persoon bent!
Tywin is eerlijk gezegd te lang in het asiel! Met zijn persoonlijkheid, uiterlijk en leervermogen, had Tywin allang een huishond moeten zijn, badend in liefde en zorg. Maar, helaas, hij zit nog steeds in het asiel te wachten op een liefhebbend baasje.
Help Tywin huiselijk te worden, hij heeft echt een thuis nodig!

Geboortedatum 01.02.2017.
Datum in het asiel 20.02.2017
Gevaccineerd, gecastreerd, gezond.
Chip 643110800015357

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/tywin-kan-17-dec-naar-belgie-komen

bottom of page