top of page

Klaar voor adoptie

Deze dieren wachten om geadopteerd te worden.

Image-empty-state.png

Dana is een gouden hond!

1

year(s) old

Dana werd gered in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Iemand had haar vastgebonden in het bos en haar voorpoot was beschadigd. Toen vrijwilligers haar vonden, kon de poot niet meer worden gered en moest worden geamputeerd. Nu woont Dana in Brussel in een opvangtehuis samen met katten en andere honden.
Dana heeft laten zien dat ze een heel lieve hond is, mensgericht en dol op kinderen. Begrijpt goed wat ze tegen haar zeggen.

More
Image-empty-state.png

Nova een echte schatje! Wacht op u in Brussel!

1

year(s) old

1.naam: Nova, geboortedatum: 01.06.2022. , hoogte: 50 cm, gewicht 16 kg, gevaccineerd, gechipt, steriel, heeft een paspoort.
Nova - met haar zus en mama werd gebracht uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Het verhaal van Nova is triest: mama en 2 puppies waren gevonden op straat. Een vrijwilliger heeft ze gevonden en vertelde zijn verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven. In het opvanghuis kreeg Nova eten, een veilig leven en zeldzame wandelingen met een

More
Image-empty-state.png

Tia is mooi en een lieverd! kom haar bezoeken in Brussel!

1

year(s) old

Wij stellen voor: Tia
Tia is geboren op 01.06.2022, 50 cm, 15 kg, gevaccineerd, behandeldtegen parasieten, steriel, heeft een paspoort.
Tia en haar zusje en mama zijn meegenomen uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Brie's verhaal is triest: mama en 2 puppies leefden op straat. Een vrijwilliger vertelde dit verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven. In het asiel kreeg Tia eten, een veilig leven en wandelingen met een asielmedewerker. En het meisje wil heel graag haar eigen familie en ze doet erg haar best om het alle bezoekers van het asiel naar de zin te maken.
Haar zusje Nova is ook ter adoptie.

More
Image-empty-state.png

Nicholas

0.7

year(s) old

Wij stellen voor: ons Nicholas
Een lieve en zachtaardige jongen van 7 maanden oud, op zoek naar zijn gezin. Nicholas is een echte vertegenwoordiger van zijn ras (Spits en York kruising). Zeer actief, houdt van iedereen en alles! Zijn verleden voordat hij bij de vrijwilligers kwam is ons onbekend, en zijn toekomst hangt van jou af.
De jongen is gezond, gevaccineerd, gechipt.

More
Image-empty-state.png

Bulya is een SCHAT!

5

year(s) old

Hier is ons Bulya:
Slim, mooi en ongelooflijk zachtaardig Bulya is op zoek naar een thuis. Het meisje is heel welgemanierd, houdt van mensen, ligt op de bank en brengt tijd door in gezelschap van haar baasjes.
Goed met kinderen en katten. Met andere woorden: een SCHAT!

Meisje. 5 jaar. Gesteriliseerd, hoogte 30 cm, gewicht 8 kg.
Curator NM/KP Lju

More
Image-empty-state.png

Greta een echte lieverd!

1

year(s) old

Wij stellen voor: Greta
Geboortedatum 1 mei 2022
Gewicht 24kg, hoogte 65cm, gesteriliseerd.
Loopt goed aan de lijn na een actieve wandeling. Op fietsen, auto's reageert niet. Bij het zien van honden, trekt naar ze toe, met een verlangen om te spelen en kennis te maken, zonder agressie.
Goed gesocialiseerd, niet bang voor auto's en lawaai van de stad. Kan goed overweg met honden, speelt graag met ze. Het is beter om met grote honden te plaatsen / spelen, want Gretta speelt aanhoudend en actief.
Woont nu samen met katten en een hond.

More
Image-empty-state.png

Kabouter (Gnom) goed met kinderen, katten!

0.8

year(s) old

Kabouter (GNOM) is een echte sneeuwwitte schoonheid, zeer aanhankelijk, zachtaardig, aardig, sociaal en heeft een opgewekt karakter. Communiceert goed met kinderen. Geschikt voor elk gezin met honden en katten. Loopt goed aan de lijn.

Momenteel in het asiel met andere puppies.
Vrijwilligers vonden de kabouter vastgebonden aan het hek tegenover de winkel en brachten hem naar het asiel.
Met 8 maanden is hij helemaal niet groot, mager, daarom werd hij Kabouter genoemd, dat blijft hij, hij groeit maximaal 5 cm
Gevaccineerd, gezond, gecastreerd.

More
Image-empty-state.png

Ringo is een lieve herder!

0.7

year(s) old

Ringo is de aardigste jongen van het type herder. Zeer aanhankelijk, slim en vrolijk. Gehecht aan mensen, niet opdringerijk. Kan goed overweg met honden en katten. Hij kan met iedereen meteen overweg. Aan de riem wandelen is uitstekend

Werd door vrijwilligers gevonden nabij een winkelcentrum.
Woont momenteel in het asiel.
Volledig gevaccineerd, gezond, gecastreerd

Geschatte geboortedatum: april 2023

More
Image-empty-state.png

Snow boy kan 16 dec naar Belgie komen! Geef deze lieverd warm thuis!

0.5

year(s) old

Snow boy (Snowball) is een prachtige sneeuwwitte baby met rosse vlekken. Zeer vriendelijk, goed omgang met mannen en vrouwen, van vreemden is niet bang, rent meteen naar hen voor contact. Leeft in een gemeentelijk asiel met andere pups, kan goed met hen opschieten, domineert niet.
Slim, begrijpt alles, geen leider. Aan de leiband is perfect.

Snow boy kwam naar het asiel met zijn moeder en twee zusjes. Ze zijn van een bouwterrein gehaald. Mama is geen grote hond, hoogte 38 cm en gewicht 12 kg. Papa onbekend
Gevaccineerd, gezond, niet gecastreerd voor zijn leeftijd. Wordt niet groter dan 45 cm en zal wegen maximaal 15 kg.

More
Image-empty-state.png

Sugar Boy

1

year(s) old

Wij stellen voor: Sugar Boy
Lief en social is deze zoete jongen!
Sugar boy is precies een jaar oud.
Zeer aanhankelijk, lief en tam
Mensgericht: geen gram agressie, noch naar mannen, vrouwen, kinderen, noch naar andere honden.

Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.

Past in elk gezin

More
Image-empty-state.png

Stepka

4

year(s) old

Wij stellen voor: ons Stepka:
Stepka komt van Karelië, helemaal in het noorden, naast Finland. Hij nu woont in een opvanggezin
Wat weten wij over Stepka:
Geboortedatum - 01.06.19, in de schaft - 60 cm, gewicht - 24 kg.
Gecastreerd
Loopt goed aan de riem, kan trekken in het begin, maar met beetje begeleiding stopt met trekken

More
Image-empty-state.png

Burlee

1.5

year(s) old

Burlee is een zachtaardige, zelfbewuste Chihuahua hond.
Hij heeft een aristocratisch uiterlijk en een vrolijk kameraadschappelijk temperament. De jongen kwam uit het noorden van Rusland, waar hij bijna stierf, maar hij werd op tijd gered. Blijkbaar heeft zijn beschermengel plannen met hem. Gewend aan toiletzaken op een luier. Speelt graag met honden van dezelfde grootte als hij, negeert katten, voorzichtig in de communicatie met kinderen, blijkbaar was er een negatieve ervaring in zijn leven.

More
Image-empty-state.png

Martin

0.8

year(s) old

Ik ben Martin. Ik ben nog steeds alleen en op zoek naar een familie, ik weet niet hoe het is om er een te zoeken maar mijn curator zei dat ik dat moest doen. Ik heb nooit een familie gehad, ik ben geboren in een kennel en ik ben een mestizo (kruising) .

More
Image-empty-state.png

Dina

3

year(s) old

Dina is looking for a home. Dina is 3 years old. Very well-mannered dog.
Perfectly walks on a leash. Likes other dogs company and children of all ages.

More
Image-empty-state.png

Martha

6

year(s) old

Martha, een voormalig thuishond meisje, werd in maart 2023 bij de poort van het asiel gebracht en achtergelaten, daarom hebben we haar de naam Martha gegeven.
Ondanks het verraad van de persoon die haar achterliet, heeft ze het vertrouwen in mensen niet verloren, haar ogen zijn vol hoop en haar hart is vol liefde, die ze elke seconde wil delen. vol liefde, dat ze elke seconde wil delen.

More
Image-empty-state.png

Micky Muis

6

year(s) old

Zachte, tedere Micky Muis kwam naar het asiel met haar broers en zussen in het hele nest . Ze waren allemaal erg aanhankelijk en sociaal van jongs af aan.

More
Image-empty-state.png

Max

0.4

year(s) old

Max en 8 andere puppies werden op straat gevonden door vrijwilligers. Hun moeder had ze afgestaan toen ze haar poot ernstig verwondde.
Max is een geweldige kerel, heel contactvaardig en sociaal. Met mensen is Max erg aanhankelijk en zachtaardig, houdt van aandacht, blijft niet aan de kant en doet altijd mee aan alle spelletjes met andere pups. Max groeit op tot een heel slim en mensgericht kind.
Gevaccineerd
Gewicht 7,5 kg.
Hoogte 32 cm.
Curator NM/ KP Sv

More
Image-empty-state.png

Petertje

0.4

year(s) old

Petertje was een onopvallend klein zwart brokje toen hij en 8 andere puppies op straat werden gevonden door vrijwilligers. Hij is nu 3 maanden oud en staat op het punt om een echte herdershond te worden. Hij vertoont nog steeds op een kinderlijke manier leiders kwaliteiten. Petertje doet actief mee met alle puppyspelletjes, hoewel zijn echte plezier komt van spelen met en aandacht krijgen van mensen.

More
Image-empty-state.png

Mark

5

year(s) old

Mark is een typische vertegenwoordiger van zijn ras. Mark Toyterriër. Knap, brutaal, onveerstandbaar en egoïstisch. Mark accepteert en begrijpt liefde en aanbidding, tolereert geen druk op zijn persoonlijkheid, houdt niet van ruzies en luid geschreeuw, een volwassen stabiel gezin zal bij hem passen. Hij tolereert geen minachting, maar tegelijkertijd heeft hij een enorm hart en kunnen alle gezinsleden erin passen. Hij heeft echt een gezin nodig, veel ongebruikte liefde en tederheid. Hij is er ook zeker van dat zijn gezin beschermd moet worden. Mark kan goed overweg met andere honden en katten, maar kleine kinderen lijken hem vreemde en onvoorspelbare planeten, dus hij mijdt ze. Hierdoor zoeken wij voor hem een ​​gezin zonder kinderen, om geen stress te creëren voor zowel Mark als de kinderen

More
Image-empty-state.png

Venja

1

year(s) old

Hier is ons Venja. Een moie reu.
Venyja is aanhankelijk, contact, vriendelijk, goed met katten, uitstekend aan de lijn.
We zoeken een gezin zonder kleine kinderen voor de jongen. Onze Venja is bang voor kleine kinderen

Geboortedatum 20.05.2022

Hoogte 50 cm, gewicht 17 kg.

More
Image-empty-state.png

Brie

1

year(s) old

Brie, geboren op 01.06.2022, 50 cm, 15 kg, gevaccineerd, behandeldtegen parasieten, steriel, heeft een paspoort.
Brie en haar zusje en mama zijn meegenomen uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Brie's verhaal is triest: mama, papa en 2 puppies leefden op straat. De vader van de puppies werd gedood. Vrijwilligers begroeven hem in het bos op 3 kilometer afstand van waar de familie woonde. 3 maanden lang gingen mama en 2 puppies elke dag naar het graf van hun vader. Dit alles werd geobserveerd door een vrijwilliger en zij vertelde dit verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven

More
Image-empty-state.png

Mira

0.11

year(s) old

Mira is een puppy in hart en nieren. Ze is dol op iedereen. En baby hondjes en katten en kinderen en volwassenen!!!! Ze is heel sierlijk en gracieus. Mira's verhaal is heel triest. Ze was vastgebonden aan een bankje op straat als pup van 5 maanden oud. Nu is ze 11 maanden oud, ze is gewend aan de leiband om te lopen, is zindelijk, heel slim en trainbaar.
Mira woont nu in een fostergezin.

More
Image-empty-state.png

Richie

0.4

year(s) old

Richie en 8 andere puppies zijn op straat geboren. De moeder had haar poot ernstig verwond en gaf ze op. Maar het lot lachte de kinderen toe en ze werden gevonden door vrijwilligers.
Nu is Richie 3 maanden oud, hij is een pientere jongen, hij leert snel, luistert aandachtig en intelligent naar wat hem verteld wordt. Richard is actief en assertief in spelletjes met zijn nestgenootjes, maar wordt heel zachtaardig en tam als iemand met hem communiceert. Hij is op zoek naar zijn familie die hem aandacht, genegenheid en liefde zal geven, waarop hij dankbaar reageert.
Geboortedatum - 15 augustus 2023.

More
Image-empty-state.png

Stepan

0.4

year(s) old

Stepan - Stepa is een rustige en zachtaardige jongen, houdt van menselijk gezelschap en accepteert graag menselijke aandacht. Maar Stepa is bescheiden, dus als je nu geen tijd hebt, zal hij je niet lastig vallen, maar rustig aan de kant gaan liggen en wachten tot je klaar bent met je bezigheden. Hij wacht heel erg op zijn meester.
Geboortedatum - 15 augustus 2023.

More
Image-empty-state.png

Baby

2

year(s) old

Baby, geboren op 25.12.2020. 45 cm, 18 kg, gevaccineerd, behandeld tegen parasieten, gecastreerd, gechipt, heeft een paspoort.

Baby werd weggehaald bij de dierenmishandelaars. Deze onmensen sneden in zijn oor en sneden zijn onderlip eraf. Baby is meer dan een jaar in het asiel geweest. In die tijd zijn al zijn wonden geheeld en Baby heeft goede hoop om een thuis te vinden. Ondanks de manier waarop hij behandeld is, houdt Malysh heel veel van mensen, gaat hij heel goed om met kinderen, heeft hij geen conflicten met honden en is hij onverschillig tegenover katten. Het enige wat Baby nodig heeft, is een persoon in zijn buurt!

More
Image-empty-state.png

Dany

0.3

year(s) old

Dany en 8 andere puppies zijn op straat geboren. Hun moeder had haar poot ernstig verwond en gaf ze op. Maar het lot lachte de baby's toe - vrijwilligers vonden hen.
Nu Dany 3 maanden oud is, groeit hij op tot een heel zachtaardige en aanhankelijke jongen. Danny aarzelt niet om alle spelletjes en entertainment in de wereld in te ruilen voor communicatie met een mens. Hij kijkt graag naar mensen, socialiseert graag en ligt zelfs graag naast ze. De jongen is erg mensgericht, hij zal opgroeien tot een geweldige metgezel en een echte vriend, klaar om alles samen met zijn mens te doen.
Geboortedatum - 15 augustus 2023.

More
Image-empty-state.png

Gita

3

year(s) old

Gita, 01.05.2020 , 45 cm, 18 kg , gevaccineerd, steriel, gechipt, heeft een paspoort.
Gita's verhaal is heel bijzonder. Gita woonde samen met haar dochter Zita op een speelplaats in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). De meisjes (moeder en dochter) speelden met kinderen, aten uit kinderhanden en waren altijd blij met elke vorm van communicatie met mensen. Dit ging zo door tot een van de mensen opriep om de meisjes gevangen te nemen.

More
Image-empty-state.png

Kina

1

year(s) old

Kina, geboren op 01.06.2022. 10 kg. 45 cm, gevaccineerd, gechipt, steriel, heeft een paspoort.
Kina is een zachtaardig charmant wezen, heeft een positief karakter en droomt ervan om een favoriet huisdier te worden! Beauty is matig speels, heel zachtaardig, aanhankelijk geen grote hond. Ze is dol op kinderen, is vriendelijk met katten en andere honden.

More
Image-empty-state.png

Stesha

0.3

year(s) old

Stesha is het enige meisje van 9 puppies die door vrijwilligers op straat zijn gevonden toen hun moeder haar poot zwaar had bezeerd en hen heeft afgestoot.
Stesha is nu 3 maanden oud, ze is heel vrolijk en opgewekt, probeert niet toe te geven aan haar broertjes en laat zich niet beledigen. Ze wordt nooit verdrietig, ze speelt graag met andere pups, brengt tijd alleen door met speelgoed, maar ze vindt het vooral leuk om met mensen om te gaan. Op deze momenten lijkt Stesha te bevriezen van geluk en kwispelt alleen haar staartje non-stop van geluk.

More
Image-empty-state.png

Zita

1

year(s) old

Zita, 25.12.2021, 45 cm, 18 kg , gevaccineerd, steriel, gechipt, heeft een paspoort.
Zita's verhaal is heel ongewoon. Zita en haar moeder Gita woonden op een speelplaats in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). De meisjes (moeder en dochter) speelden met kinderen, aten uit kinderhanden en waren altijd blij met elke vorm van communicatie met mensen. Dit ging zo door tot een van de mensen opriep om de meisjes gevangen te nemen.

More
Image-empty-state.png

Melody

0.6

year(s) old

In het goede koninkrijk, in het hondenrijk, verscheen een kleine prinses Melody. Ze was zo zachtaardig dat ze smolt als een sneeuwvlokje bij de aanraking van mensenhanden. Haar oren bereidden zich voor op
de belangrijkste gebeurtenis in het leven van elke prinses-kroning.., Daarom wezen ze zo nadrukkelijk naar boven en leken ze nu al langzaam werden als de statige, puntige oren van edele honden. Mooie Melody-slim, delicaat en sierlijk, door haar jonge leeftijd.

More
Image-empty-state.png

Sonja

6

year(s) old

Onze Sonja - Sonechka is een ongelooflijk aandoenlijk en delicaat meisje, voor wie een persoon absoluut alles wordt in deze wereld. Haar pure hondenziel wil altijd tederheid en liefkozingen en elke keer als ze iemand ziet, begint Sonya te dansen van de overvloed aan gevoelens. De kleine meid houdt van knuffelen (in de letterlijke zin van het woord), geen ontmoeting of wandeling gaat zonder. En als ze in je ogen kijkt met haar donkere grote kralen van onder de wimpers, kun je smelten van deze blik.
Sonia heeft een klassieke grijs-witte kleur, een witte borst en lichte sokken aan haar voeten. Maar voor alle uiterlijke "gewoonheid" is er iets subtiel speciaals in deze hond. Of het nu de zijdezachte vacht is (die boven verwachting glad en aangenaam lijkt), of die directe oprechte blik, haar vertrouwdheid en bereidheid om toegewijd te zijn aan haar persoon, dit alles kan niet anders dan wederzijdse, eerbiedige gevoelens voor haar opwekken.

More
Image-empty-state.png

Monya zij is in Brussel!

2

year(s) old

Monya, een lief teefje, geboren op 25.12.2020, gevaccineerd, gechipt, heeft een paspoort, steriel, hoogte 45 cm, gewicht 15 k.
Monya is uit een dodingsstation in Volgograd (1000 km van Moskou) gehaald als pup en 2,5 jaar woont Monya in het asiel.
Monya is een meisje - een glimlach, een gelukkige princes! Onze sprookjesprinses is uitgegroeid tot een prachtige slimme hond...Monya heeft mooie en expressieve ogen, een ongewoon gedenkwaardig uiterlijk en een mooie glimlach.

More
Image-empty-state.png

Rostov

4

year(s) old

Rostov is een zachtaardige en zeer gevoelige jongen.
De jongen die werd binnengebracht door een bouwwerkers, samen met enkele andere hondjes. De twee honden met wie hij kwam werden binnen zes maanden een huis gevonden, een meisje geadopteerd, en arbeiders van dezelfde bouwplaats kwamen voor een andere en zeiden dat ze er maar een konden nemen en het maakte hen niet uit wie. Rostov had de pech en bleef in het asiel. :((((

More
Image-empty-state.png

Elis

4

year(s) old

Wij stellen voor: Elis:
is een gezellig en zeer mensgericht meisje. Ze is vriend van iedereen. Geboortedatum 11/05/2019 Hoogte 38 cm, gewicht 12 kg.

More
Image-empty-state.png

Floris

2

year(s) old

Floris is een onuitputtelijke bron van vreugde en positiviteit.
Ze is altijd in een stemming, altijd klaar om te socializen en nieuwe kennissen te maken. Haar energieke aard is benauwd in haar voliere en als ze wel gaat wandelen, is ze echt gellukig.

More
Image-empty-state.png

Laima

2

year(s) old

Laima geboren 10.10.2021.
Als een puppy kwam Laima in goede, lieve handen. Laima was geliefd en gelukkig, maar de eigenaar werd ernstig ziek en Laima vond geen plaats in het nieuwe gezin van zijn familieleden. Dus kwam ze als 6 maanden oude puppy in de koude winter op straat terecht. Laima zwierf lange tijd rond tot ze bij bouwvakkers terechtkwam. Zij zorgden voor haar en gaven haar te eten. In de lente beviel Laima van 6 prachtige puppies. Vandaag zijn alle pups gelukkig in hun gezin, en Laima is op zoek naar haar beste en enige familie. Laima is geweldig met kinderen, katten en kittens, want ze moest haar tijdelijke onderkomen niet alleen delen met haar puppies, maar ook met 2 katten en hun kittens.

More
Image-empty-state.png

Yuka

0.8

year(s) old

Yuka is een aanhankelijke en zachtaardige hond met een rustige persoonlijkheid.
Ze is zacht, delicaat en heel netjes - een echt meisje. Als je Yuka beter leert kennen en haar een beetje opvrolijkt, verandert ze voor je ogen: ze wordt speels en actief, pluist haar staart en loopt zelfverzekerd op een wandeling.
Yuka houdt van aandacht, ze communiceert graag met mensen en is graag in hun buurt. Maar Yuka speelt ook graag op de speelplaats met andere honden. Ze is alleen uiterlijk rustig, maar eigenlijk speels en vrolijk. Yuka is op zoek naar verantwoordelijke baasjes die liefde, genegenheid met haar willen delen.
Ze is geboren in februari 2023

More
Image-empty-state.png

Darcy

0.6

year(s) old

Darcy klinkt als een geweldige jonge hond met een lief en vriendelijk karakter. Het is goed om te horen dat hij nu in een pleeggezin woont en de liefdevolle zorg krijgt die hij verdient. Zijn sociale en aanhankelijke aard, evenals zijn vermogen om goed op te schieten met andere honden, maken hem een uitstekende metgezel.

More
Image-empty-state.png

Snezhok

0.4

year(s) old

Snezhok (Snowball) is een prachtige sneeuwwitte baby met rosse vlekken. Zeer vriendelijk, goed omgang met mannen en vrouwen, van vreemden is niet bang, gaat meteen naar hen voor contact. Leeft in een gemeentelijk asiel met andere pups, kan goed met hen opschieten, domineert niet. Slim, begrijpt alles, geen leider. Aan de leiband is perfect.

More
Image-empty-state.png

Dina

7

year(s) old

Onze Dina is heel nieuwsgierig! Het meisje zit nooit stil, is heel actief, vrolijk en heel nieuwsgierig, wil als een kind overal aan meedoen. Heel gezellig, de grappenmaker kan op je schoot klimmen, of je lang niet meer loslaten en als een klein mannetje op zijn achterpoten in een knuffel gaan staan.
Dankzij haar aanhankelijke karakter kan Dina goed opschieten met haar soortgenoten en met mensen aan wie ze zich sterk hecht. Geweldig aan de lijn, prachtig en gehoorzaam. Ze zal een geweldige metgezel en vriend zijn voor jou en je gezin.

More
Image-empty-state.png

Barashik

1

year(s) old

Barashik, 25.12.2021, 14 kg, 45 cm, gevaccineerd, gecastreerd, behandeld, heeft een paspoort
Barashik woonde bij een oudere vrouw aan een ketting in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Vrijwilligers vonden een magere, uitgeputte hond en er werd besloten om hem bij haar te kopen. Na lang onderhandelen lukte het om Barashik over te brengen naar een asiel in Moskou. In het asiel liet Barashik zich alleen van de positieve kant zien: hij is verstoken van enige agressie, is bevriend met katten en honden, erg dol op kinderen.

More
Image-empty-state.png

Arni

4

year(s) old

Arnie is een grote, heldere, sneeuwwitte, zelfstandige, zelfverzekerde en knappe hond. Qua gedrag is hij actief, positief, energiek en absoluut zelfredzaam.
Arnie houdt van wandelen, als het mooi weer is loopt hij graag lange afstanden met zijn baasje. Als het regent, ligt hij graag aan de voeten van zijn baasje terwijl deze op het terras thee zit te drinken, Arnie stoort zijn baasje niet en kijkt graag uren naar de druppels die vallen.

More
Image-empty-state.png

Bond

6

year(s) old

Bond is een knappe, jonge en zeer aanhankelijke jongen.
Bond is een ongelooflijk rustige en aanhankelijke hond die veel aandacht nodig heeft.... De jongen heeft een weinig benijdenswaardig leven achter de rug: eerst op straat, nu in een asiel. Bond socialiseert graag met mensen, loopt goed mee tijdens een wandeling en heeft de riem onder de knie! Bond kijkt uit naar vrijwilligers, rent het winterhuis uit en doet er alles aan om ze aandacht voor hem te laten hebben en met hem te laten praten.

More
Image-empty-state.png

Buddy

1

year(s) old

Buddy kwam als puppy naar het asiel en bracht zijn jeugd door in een kleine kooi. Maar hij heeft zijn vriendelijke en vrolijke karakter niet verloren.

More
Image-empty-state.png

Elza

5

year(s) old

Elza. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!
Elza's verhaal is verbazingwekkend. Ze kwam zelf naar het huis van de vrijwilliger. Ze liep gewoon naar de poort van het huis en na een uitnodiging kwam ze binnen en bleef daar. Elza had kennelijk een tijdje op straat gezworven, want ze was erg mager en at gulzig voedsel. Ze is nu veilig bij een fostergezin. Ze eet en slaapt. We zoeken een gezin zonder katten liefst met kennis van het ras!

More
Image-empty-state.png

Gorki

0.5

year(s) old

Hoi, ik ben Gorki.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste! Ik hou er niet alleen van om in je armen te zitten en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle kinderen. Maar ik zal liefde en warmte in je huis brengen, ik zal mijn best doen om je niet teleur te stellen en je een groot plezier te doen. Ik hou van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme. Ik weet nog niets van de wereld en voor mij is alles nieuw: geluiden, smaken, andere dieren. Ik wil echt dat je me leuk vindt en weet dat je bij mij niet bang zult zijn, want mijn mama zorgt voor me en ik ben nog nooit door iemand gekwetst. Ik heb broers en zussen, maar ik heb mijn eigen huis nodig. De persoon die voor me zorgt, vertelt me dat ik zo lief en schattig ben, dat ik de enige op de hele wereld ben. Haal me snel op, ik ken je nog niet maar ik mis en hou nu al van je!

More
Image-empty-state.png

Kito

7

year(s) old

Hier is ons Kito!
Kito is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kito. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kito!
We begrijpen nog steeds niet waarom zo'n spectaculaire en aantrekkelijke vent in het asiel verblijft, want alle gasten zijn dol op hem! Vrolijk, statig, ongelooflijk knap (zijn zachte en glanzende vacht maakt je gek, zelfs in een asiel!), vriendelijke Kito reageert altijd vrolijk op alle tekenen van aandacht. Kito is dol kinderen en van andere dieren.
Kito loopt goed aan de lijn, is gehoorzaam en heeft veel potentieel - hij heeft alleen een beetje aandacht en liefde nodig. Kijk maar eens goed naar deze jongen, zijn vriendelijkheid zal je zeker overhalen! Geef deze jongen een thuis, zo'n hond is een schat!

More
Image-empty-state.png

Gogol

1

year(s) old

Gogol was gevonden met zijn mama en een nest. Alle pups zijn al geadopteerd
Nu is de beurt aan Gogol en zijn mama (ook ter adoptie, Solja)
Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.
Zeer aanhankelijk, lief en tam
Mensgericht: geen gram agressie, noch naar mensen, noch naar andere honden. Met kinderen heel goed, katten geen probleem

More
Image-empty-state.png

Rocky

1

year(s) old

Rocky is onze kleine jongen, vriendelijk, aanhankelijk, onwerkelijk pluche knap. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - alles in overtreffende trap. Pluche oren, lieve uitstraling, vol menselijkheid en energie, kloppend door de rand.

More
Image-empty-state.png

Solja

2

year(s) old

Hier is ons Solja, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.

More
Image-empty-state.png

Valencia

1

year(s) old

Valencia, geboortedatum 18-05-2022, iets ouder dan 1 jaar. Valencia werd gevonden in een doos op straat in het dorp Vyoshki in de regio Moskou. Haar zus Marta werd bij haar gevonden, dezelfde roodharige schoonheid, ze werd meer dan een half jaar geleden geadopteerd in Estland.
Valencia woont in een geweldig pleeggezin in een flat waar ze geliefd en verzorgd wordt. Maar elke hond wil zijn eigen thuis en zijn echte baasjes, zodat het voor altijd zou zijn. Ze is een zeer aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Leeft met katten en andere honden naast elkaar in absolute vriendschap. Erg dol op kinderen.

More
Image-empty-state.png

Hazel

1

year(s) old

Hoe vaak vrijwilligers geen woorden hebben om te vertellen wat voor fantastische honden in het asiel zijn. Hoeveel liefde, vriendelijkheid en begrip ze te geven hebben voor niets. Als je onze Hazel leert kennen, als je maar één keer met haar praat, dan laat je dit kleine meisje met haar oneindig liefde, hart, zachte en zachtaardige aard. Hazel is de meest tengere en sierlijke van haar vijf zusjes.

More
Image-empty-state.png

Maxim een zonnige hond!

2

year(s) old

Maxim is het toonbeeld van vriendelijkheid en weldadigheid. Zijn ziel staat open voor de wereld en
Maxim is klaar om de hele wereld te omarmen. Omdat Maxim oprecht gelooft dat de wereld mooi is, dat het leven mooi is, zou iedereen van elkaar moeten houden. Hij is geboren met een gevoel van universele liefde en geluk.
En zelfs de wrede wetten van het weeshuisleven konden Maxim nog niet bederven.

More
Image-empty-state.png

Basil

0.11

year(s) old

Basil heeft een heerlijk karakter, hij is een volgzame, vriendelijke, gevoelige (zelfs een beetje verlegen), aanhankelijke en zeer zachtaardige jongen.
Voor zijn leeftijd kun je Basil rustig noemen, met een gemiddelde activiteit, hij zal nooit op je hoofd springen of je omver lopen, dat is voor hem absoluut niet vreemd.
Maar hij zal tegen je aan kruipen, in een knuffel gaan zitten, je neus likken en dan weer wegrennen om met zijn vriendjes te gaan spelen.

More
Image-empty-state.png

Beerke

1

year(s) old

Hier is ons Beerke!!! Zwarte ogen, vurige vacht en een warm, vol liefde hart. Beerke was een van de eersten die in de winter van 2023 in het nieuwe asiel aankwam. Door zijn karakter, jeugdigheid en betrouwbaarheid is hij lieveling van iedereen. Hij communiceert geweldig met andere honden, vreemden en is dol op lekkers, zoals alle kinderen.

More
Image-empty-state.png

Gretta

1

year(s) old

Gretta is erg mensgericht, het is wenselijk dat mensen vaker bij haar zijn. Houdt van spelen, strelen en knuffelen. Zeer vriendelijke hond.
Zal voor met beloning commando's met plezier uitvoeren.
Past bij actieve mensen die van lange wandelingen houden. Houdt van zwemmen. Bij voorkeur in een huis met omheind terrein.
Kan met zeker kinderen, honden en katten.
Is nu gewent aan drie keer per dag te wandelen.

More
Image-empty-state.png

Stella

1

year(s) old

Hier is ons Stella!
Stella is een mooie en lieve hond met een warme kleur.
Onze Stella heeft alles van een gelukkig leven: mooi, helder van kleur, kraaloogjes, hazelnootkleurig, witte sokjes aan haar voetjes, schortje op haar borst, zachte oren, zwarte leren neus.
Favoriete bezigheid - spelen en menselijk gezelschap, favoriete plek om te kussen is de snuit. Stella is vriendelijkheid en charme, vrolijkheid en ontroering in één hond.

More
Image-empty-state.png

Plombir

1

year(s) old

Wij stellen voor: Plombir
Plombir zoekt gezin, hij is precies een jaar oud.
Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.
Zeer aanhankelijk, lief en tam

More
Image-empty-state.png

Christofer

3.5

year(s) old

Hier is ons Christofer!
Een echte Jack Russell. Christopher is een echte vertegenwoordiger van dit ras! Hij is heel actief en leergierig! Gezond. Houdt van eten, wandelen en in de buurt van een persoon zijn. We zoeken voor Christopher een gezin zonder kleine kinderen en honden. Helaas heeft onze jongen met beide een negatieve ervaring. Als je de jongen wilt ontmoeten, kom dan naar hem toe. Hij wacht op je.

More
Image-empty-state.png

Dyrek

7

year(s) old

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.

More
Image-empty-state.png

Flint

0.4

year(s) old

Hoi, ik ben Flint. Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste! Ik hou er niet alleen van om opgepakt te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis.

More
Image-empty-state.png

Malta

0.6

year(s) old

Malta. Een meisje. Alles aan deze puppy zegt dat ze de beste gaat worden. De beste in alles. In spelletjes, in reizen, in het leven thuis en in het huisje! Malta is heel intelligent en oplettend, heel verstandig en geduldig. Ze luistert zo goed naar mensen dat je zou denken dat ze onze taal begrijpt. Malta werd, net als haar zusjes Nice en Monaco, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef haar een kans!

More
Image-empty-state.png

Monaco

0.6

year(s) old

Monaco. Een meisje. Zeer intelligent, ongewoon contact, zoals alle puppies nieuwsgierig. Teder en heel knuffelig meisje. Leert alles gewoon op de vlieg. Houdt van kinderen, kan goed opschieten met familieleden, tolerant tegenover katten. Als je een trouwe en intelligente vriend wilt, dan is Monaco wat je nodig hebt! Monaco werd, net als haar zusjes Nitsa en Malta, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes werden opgevangen en kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef ze een kans!

More
Image-empty-state.png

Gosha

8

year(s) old

Wij stellen voor ons Gosha:
Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat.

More
Image-empty-state.png

Barry

0.9

year(s) old

Onze Barry is charmant!
Je kunt niet anders dan naar hem glimlachen. Onze vrolijke worst op pootjes.

Hij is de meest positieve, vrolijke en aanhankelijke van zijn grote familie. Hij staat klaar om urenlang te knuffelen en zijn liefde en aandacht aan mensen te geven.
Barry is gewoon dol op mensen.
Maar ook om te rennen, spelen met vriendjes Barry met alle vier de pootjes VOOR, want spelen is beweging, vreugde en altijd een goed humeur.

More
Image-empty-state.png

Elsa - een pointer hond

5

year(s) old

Elsa. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!

More
Image-empty-state.png

Ronja zij is in Brussel

2

year(s) old

Wij stellen voor; ons Ronja is een lieve hond als zij zich veilig voelt en ontspannen is. Ze kan goed alleen thuis zijn, loopt goed aan de lijn, kan los lopen, luistert naar haar naam en andere commando's (zoals naar haar plaats gaan als dat moet).
Ronja is een echt roedeldier en heeft haar gezin graag bij elkaar.
Vreemde katten tijdens het wandelen vindt ze interessant.
Met kippen en konijnen van haar gezin doet ze niks.
Met eigen kinderen van het gezin is ze heel lief. Als het te druk wordt met veel mensen en kinderen (feestje, bezoek etc) voelt ze zich niet op haar gemak.
Wij zoeken een rustig gezin voor Ronja zonder (kleine) kinderen. In een rustige omgeving. Liefst met een andere hond als speelmaatje en om haar meer zekerheid te geven
Ronja is nu ongeveer 2 jaar
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

More
Image-empty-state.png

Aramis

2

year(s) old

Aramis heeft pluizig vacht en is erg knap.
Vriendelijk, matig actief hij houdt van mensen, komt onmiddellijk met iedereen in contact. Communiceert uitstekend met kinderen. Getraind aan de lijn de lopen. Past in elk gezin, ook met honden.

More
Image-empty-state.png

Belza

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bingo

5

year(s) old

Bingo is pure positiviteit! Hij stopt geen seconde in zijn zoektocht om de wereld rondom hem te verkennen en nieuwe kansen en vrienden te vinden.

More
Image-empty-state.png

Bongo

5

year(s) old

Bongo is een heel verstandige hond, hij is heel rustig en speelt alleen als het gepast is. Hij houdt van rust en, natuurlijk, van een goede maaltijd!

More
Image-empty-state.png

Bruce 1

6

year(s) old

Bruce. Een favoriet van de vrijwilligers.
Bruce is een vrolijke, vriendelijke en extraverte hond.
Hij houdt ervan om bij mensen te zijn, wandelt en loopt goed aan de lijn.

More
Image-empty-state.png

Cammi

1

year(s) old

Deze kleine zonnestraal met de prachtige naam Cammi kwam een maand geleden in het asiel aan. In het begin was ze verlegen, maar toen opende ze zich als een kleine wilde bloem en bleek ze het liefste schepsel te zijn.

More
Image-empty-state.png

Cash

4

year(s) old

CASH! De energie en vriendelijkheid van deze hond is zijn visitekaartje.
Cash is een lachende hond, klaar om de wereld te omarmen!
Hij maakt graag wandelingen en speelt graag met iedereen om hem heen, zowel mensen als honden. Hij is ongelooflijk open en vriendelijk.

More
Image-empty-state.png

Chess

3

year(s) old

Echte positieve hond! Houd van mensen, ondanks zijn trieste geschiedenis. Chess was op de straat geboren .

More
Image-empty-state.png

Chukky

3

year(s) old

Chukky, ~3 y.o. ~10 kg ~40 cm

More
Image-empty-state.png

Cleo

0.8

year(s) old

Nog echt jong en leuke hondje! Ze woont in de pleeggezin met andere honden en kleine kinderen. Makkelijke karakter. Altijd positief, vriendelijk, niet druk.

More
Image-empty-state.png

Cosmos

6

year(s) old

Hier is ons Cosmos!
Cosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Cosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Cosmos!

More
Image-empty-state.png

Destiny

1

year(s) old

Destiny is zacht in elke zin. Onze baby Destiny is de kleinste van het nest, de rustigste en meest bescheiden. Haar uiterlijk is heel mooi en haar ogen zijn vol warmte.

More
Image-empty-state.png

Deyma

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Elvis een speciale hond!

2.6

year(s) old

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen

More
Image-empty-state.png

Emily 1

2

year(s) old

Deze hond heeft geen speelgoed of traktaties nodig, hij heeft de aandacht en het gezelschap van mensen nodig.

More
Image-empty-state.png

Emmy

year(s) old

Zachte jonge Emmy ( 10.05.2022)

More
Image-empty-state.png

Fifi

1.5

year(s) old

Fifi: lief karakter, rustig, speels en grappig

More
Image-empty-state.png

Happy

4

year(s) old

Happy is een geweldige en vriendelijke hond! Hij is aangetrokken tot mensen, goed gesocialiseerd, houdt van kinderen en wordt goed behandeld door andere honden. Hij zal goed passen in een gezin met een regelmatige levensstijl. Samen wandelen in het bos, spelen met speelgoed en tijd doorbrengen met mensen zijn Happy's favoriete bezigheden.

More
Image-empty-state.png

Iris

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Jacia (Brussel)

1.5

year(s) old

Jacia, 1.5 jaar oud, 8kg, 38 cm, verblijfplaats: Brussel

More
Image-empty-state.png

Jackie

2

year(s) old

Jackie

More
Image-empty-state.png

Janna

3

year(s) old

Janna , liefste hond!

More
Image-empty-state.png

Jessie: 11kg - 40 cm 1.5 y.o.

1.5

year(s) old

Jessie, een ideale gezelschapshond!

More
Image-empty-state.png

Julia

1

year(s) old

Julia zeer goed overweg met alle honden en katten, raakt nooit in conflict.
Slim en snel van begrip. Loopt goed aan de leiband, trekt niet. Als hij alleen blijft, jankt of blaft hij niet. Zeer vriendelijk met kinderen.

More
Image-empty-state.png

KITO

1

year(s) old

Kito heeft zich alleen van de positieve kant laten zien: zeer lief, niet confronterend, kan goed overweg met kinderen, katten, zal in elk gezin passen.

More
Image-empty-state.png

Keytel

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Klawa

6

year(s) old

Klawa, je trouwe vriend

More
Image-empty-state.png

Kosmos

7

year(s) old

Hier is ons Kosmos!
Kosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kosmos!

More
Image-empty-state.png

Lilibeth

3

year(s) old

Lilibeth is een leuke hond. Vriendelijk. Mensgericht. Ze woont in de pleegezin met andere dieren. Maar voor Lilibeth liever de enige hond zijn ( ze kan jaloers zijn voor attentie) .

More
Image-empty-state.png

Lisa

2

year(s) old

Charmante Lisa

More
Image-empty-state.png

Lisko

1

year(s) old

Lisko is onze kleine jongen, een vriendelijke, aanhankelijke, onwerkelijke pluche hond. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - al het beste in hem. Pluche oren, schattig uiterlijk, vol menselijkheid en energie, over de rand slaand. Lisco is zelfverzekerd genoeg, met een nieuwsgierige neus en intelligente blik, een goed groeiende hond, betrouwbaar, intelligent, gehoorzaam. Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen, hij deelt gul zijn warmte en glimlach met iedereen: komt aan zijn voeten, geeft een klopje en daar, je bent getekend door geluk!

More
Image-empty-state.png

Lucas

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Macey

0.5

year(s) old

Macey is een heel aparte kleine dame. Zoals alle puppies is ze zeer actief en levendig, maar wat haar onderscheidt van de groep zijn haar alerte ogen en de manier waarop ze probeert de situatie in de leefruimte en tijdens de wandeling onder controle te houden.

More
Image-empty-state.png

Marfusha

1

year(s) old

Marfusha heeft alle componenten van een gelukkig leven: een mooie, heldere kleur, kraaloogjes, witte sokjes aan haar voeten, een schort op haar borst, zachte oren, een zwarte leren neus en zachte warmte die uit heel haar lichaam komt. Haar favoriete bezigheid is spelletjes spelen en communiceren met haar mens, haar favoriete plek voor kusjes is haar snuit.

More
Image-empty-state.png

Maximus

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Mila

0.6

year(s) old

Wij stellen voor - ons Milatje - tederheid in elke aanraking.
Onze kleine Mila is de kleinste in het nest, de zachtste en nederigste

More
Image-empty-state.png

Monty

7

year(s) old

Wij stellen voor: Monty! een eeuwige optimist
Hij is al lang in het asiel, maar hij ziet eruit als een twee maanden oude pup die met zijn mama en zusjes naar het asiel kwam. Desondanks is Monty niet teruggetrokken, niet wanhopig en klaar om zijn liefdevolle en zorgzame baasjes te vinden.

More
Image-empty-state.png

Nancy 1

3

year(s) old

Nancy straalt een buitengewoon positieve energie uit, die alles om haar heen verlicht, maar zij is erg op haar hoede voor alles wat nieuw is, dus is er wat meer geduld en begrip met haar nodig om haar zover te krijgen dat zij zich openstelt.

More
Image-empty-state.png

Nora 2

12

year(s) old

Nora is een anti-stress hond. Ze heeft veel charme en levenslust. Nora aanbidt alle mensen en staat 24 uur per dag klaar voor gezelschap. Nora is bereid om met elke gast te gaan wandelen of gewoon te gaan zitten knuffelen, gewoon om dicht bij een persoon te zijn. Nora mist veel aandacht en genegenheid in het asiel, ze is zo aangetrokken tot mensen

More
Image-empty-state.png

Nord

0.6

year(s) old

Wij stellen voor: NORD
De kleine, jonge, zeer slimme jongen Nord kwam bij ons van onervaren adoptanten. Zij misrekenden zich door twee puppybroertjes mee naar huis te nemen. Eén pup in huis is een orkaan en twee een tyfoon. Nu zijn beide broers Nord en Puff op zoek naar nieuwe gezinnen. Ze zijn actief, nieuwsgierig en erg sociaal!

More
Image-empty-state.png

Nori

0.9

year(s) old

Dit jonge meisje heeft alle kwaliteiten om jouw hart te veroveren: haar schoonheid, haar gemakkelijk en vriendelijk karakter en haar liefde voor mensen..

More
Image-empty-state.png

Petryk

year(s) old

lieve pup Petryk - ter adoptie

More
Image-empty-state.png

Poesha 1

3

year(s) old

Poesha 2, 56 cm in shoulders, 26 kg

Poesha is een rustige hond. Heeft stabiele geest. Ze is kalm en vriendelijk. Echte mensgericht. Houd van attentie. Loopt goed aan de lijn, trekt niet.

More
Image-empty-state.png

Pusha

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Pushkin

1.5

year(s) old

Pushkin, geboren op 01.10.2021. 33 kg, 66 cm schofthoogte, gevaccineerd, gecastreerd, heeft een paspoort. Pushkin is een gekruiste Russische Borzoi. Pushkin werd gered uit Yakutia en naar Moskou gebracht (9.000 km van Moskou).

More
Image-empty-state.png

Ralisa

6

year(s) old

Ralisa is het soort hond dat van aandacht houdt, ze is van alle kanten goed: mooi, intelligent en gewoonweg aanbiddelijk.

More
Image-empty-state.png

Sirius

3

year(s) old

Hier is onze Sirius! Als een geheime planeet - zwart met een witte ster op zijn borst. Zeer aardig, aanhankelijk, lief. Alles wat genoeg is voor echte vriendschap!
Sirius is een prachtige hond met een grote, mooie ziel.

More
Image-empty-state.png

Skazka

4

year(s) old

Ons Skazka (vertaald van sprookje) is de ziel van gezelschap. Ze doet graag alles, zolang er maar iemand in de buurt is. Ze heeft zoveel vreugde en direct plezier, ze is onvermoeibaar speels, maar tegelijkertijd ligt ze graag bij je op de bank.

More
Image-empty-state.png

Snoopy 2

2

year(s) old

Snoopy is knap als een god, gebouwd als een cipres.
Maar Snoopy's belangrijkste kwaliteit is zijn positiviteit. Hij ontvangt iedereen met vreugde en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

More
Image-empty-state.png

Solaris

2

year(s) old

Hier is Solaris, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.
NM

More
Image-empty-state.png

Sushi (Brussel)

2

year(s) old

Sushi wil jullie graag ontmoeten :)

More
Image-empty-state.png

Tajna

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Tibet

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Tina

1.5

year(s) old

Tina: zeer loyaal en gericht op haarffamilie. Jij bent haar alles

More
Image-empty-state.png

Tobik

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Toby

1.5

year(s) old

Toby is de broer van een familie van 8 puppies - ondanks zijn ernstige uiterlijk is hij een perfect goedaardig en onbevangen kind, 43 cm schofthoogte en een gewicht van 10 kilo

More
Image-empty-state.png

UMKA 1

3

year(s) old

We hebben onze kleine meid die naam niet voor niets gegeven. Er is een bekende oud russische tekenfilm over een beertje op de noordpool "Umka zoekt een vriend" gezien. Nee, onze Umka is helemaal geen beer, maar ze is net zo dapper en zal alles doen om haar echte vriend te vinden.

More